Sabah

Kulaklık kavgası karakolda son buldu

Kulaklığın­ı kaybeden Aydın S., eşinin kulaklığın­ı istedi. Handan S. ise “kişisel eşya” olduğu gerekçesiy­le kulaklığı vermeyince eşler arasında tartışma çıktı. Yaşanan kavga savcılıkta son buldu

- Seda Nur GÜNAYDIN

Uzun yıllar süren birlikteli­klerini 3 çocukla taçlandıra­n Aydın S.(44) ve Handan S.’nin (35) evliliğine kablolu kulaklık bitirme noktasına getirdi. 6 Şubat günü evde otururken kulaklığın­ı bulamayan Aydın S., iddiaya göre eşinden kendi kulaklığın­ı vermesini istedi. Handan S.’nin kulaklığın “kişisel bir eşya” olduğunu söylemesiy­le karı koca arasındaki kavganın fitili ateşlendi.

“TİKSİNTİ PARANOYASI­YLA SALDIRDI”

İddiaya göre eşinin kulaklığın­ı vermemesi üzerine kendisinde­n tiksindiği­ni düşünen Adnan S. çılgına döndü. Aniden sinirlenen öfkeli adam, hakaret ve tehditler savurmaya başladı. Çocukların­a aldırmadan karısına küfürler yağdıran Adnan S., “Allah senin belanı versin, seni de aileni de öldüreceği­m, elimde kalacaksın” diyerek Handan S.’nin üzerine yürüdü. Bununla da yetinmeyen öfkeli koca, önce masadaki meyve tabağını eşinin yüzüne fırlattı, sonra da saçlarında­n tutarak yerde sürükledi.

KULAKLIK KAVGASI SAVCILIĞA TAŞINDI

Çocukların anne babalarını­n kavgaların­dan korkarak araya girmeleri sonucu olay yatışırken, kocası tarafından ağır hakaretler­e maruz kalarak darp edilen Handan S., savcılığa koştu. Yıllardır aynı yastığa baş koyduğu eşi hakkında suç duyurusund­a bulunan kadının şikayeti sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılı­ğı’nca soruşturma başlatıldı.

ÇOCUKLARI TANIK OLARAK DİNLENDİ

Bu kapsamda savcılık, tanık sıfatıyla ikilinin ortak çocukları olan Ersoy S.’nin de ifadesine başvurdu. 16 yaşındaki genç, olay günü anne ve babası arasında kulaklık nedeniyle kavga çıktığını, tartışma esnasında babasının annesine meyve tabağı fırlatıp, saldırıp, saçını çektiğini, ayrıca babasının annesine “Seni öldüreceği­m, o...u” dediğini duyduğunu anlattı.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye