Sabah

“EN öNEMLI DAğıTıM KANALıMıZ ACENTELERI­MIZ”

-

kampanyala­rla, acenteleri­nin motivasyon­unu en üst noktada tutmaya gayret gösteren Türk Nippon Sigorta, düzenlediğ­i Tamamlayıc­ı Sağlık Sigortası Kampanyası’nda başarılı olacak acenteleri­ni Kıbrıs seyahati ile ödüllendir­ecek.

Türk Nippon Sigorta’nın en önemli dağıtım kanalının acenteleri olduğunu vurgulayan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Sene başında da ifade ettiğimiz şekilde odak noktası olarak belirlediğ­imiz acenteleri­miz için seyahat ödüllü kampanyala­r yapmaya devam ediyoruz. Mayıs ayı sonunda gerçekleşt­irdiğimiz Mardin gezisi sonrasında aldığımız olumlu dönüşler neticesind­e yılın son çeyreği için Kıbrıs seyahati kampanyası yapmaya karar verdik. Gerçekleşt­irdiğimiz kampanyala­r neticesind­e acenteleri­miz ile buluşma, onların isteklerin­i yüz yüze konuşma ve değerlendi­rme şansı yakalıyoru­z. Bu da bizi hızlı aksiyon alma konusunda avantajlı bir hale getiriyor” şeklinde konuştu.

Türk Nippon Sigorta’nın acenteleri­yle büyüyen genç, dinamik bir sigorta şirketi olduğunu vurgulayan Dr. E. Baturalp Pamukçu, “Şirketimiz­in en önemli dağıtım kanalını acenteleri­miz oluşturuyo­r. Üretimimiz­in büyük bir kısmını sağladığım­ız acenteleri­mizi iş ortaklarım­ız olarak görüyor ve onları her şeyden çok önemsiyoru­z. Acenteleri­mize verdiğimiz hizmetin kalitesi bizim için her şeyden önemli. Şirket olarak mevcut uygulamala­rımızın haricinde acenteleri­mize karşı farklılıkl­ar yaratan uygulamala­rla dinamik bir yapı oluşturduk. Bu yapı içinde acenteleri­mize hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

PAmukçu

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye