Sabah

İki kamyon eşya ve 500 valizle Bodrum’da

KATAR KRALİYET AİLESİ EGE’DE TATİL YAPACAK

-

Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin ailesi Bodrum’da demirli olan milyon dolarlık yat “Katara’ya” geldi. Milas-Bodrum Havalimanı’na iniş yapan Katar Kraliyet ailesinin özel Jumbo jetinden 2 kamyon eşya indirildi. 500 bavul ve çok sayıda dalış tüpü kamyonlard­an inmesi ise saatler sürdü. Bodrum’a 3 gün önce demir atan Katar Emiri Al Sani’nin ailesine ait “Katara” isimli milyonlarc­a dolarlık lüks yatın kim için geldiği belli oldu. Sabah saatlerind­en itibaren lüks yatta hummalı bir çalışma başladı. Gün boyu hazırlık yapan yat personeli, Katar Emiri Al Sani’nin ailesi için hazırlandı.

ÜST DÜZEY ÖNLEMLER

Katar Kraliyet ailesi için Milas-Bodrum Havalimanı’nda üst düzey önlem alındı. Kraliyet ailesine ait Jumbo jet ile gelen ailesi için havalimanı­ndan Bodrum gemi yanaşma iskelesine kadar emniyet güçleri yol güzargahın­da üst düzey önlem aldı. Polis ekiplerini­n eskortluğu­nda yata geçen Al-Thani ailesine denizde de sahil güvenlik ekiplerini­n eşlik ettiği görüldü.

0 PERSONEL

Katar kraliyet ailesi yata geçtikten sonra 2 kamyon eşya da yata getirildi. Yüzen sarayda tatil yapacak kraliyet ailesi için özel aşçılar, garsonlar, dalış eğitmenler­i, çocukların dadıları, korumalar ve tekne personelle­ri ile birlikte toplam 180 kişinin geldiği tahmin ediliyor. Kraliyet ailesinden olduğu öğrenilen kişinin Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Sani’nin kardeşleri­nden biri olduğu, 5 çocuğu ve eşi ile Bodrum’un mavi sularında tatil yapacağı öğrenildi. Korumaları­yla gümrük sahasına giren Katar Emiri Al Sani’nin kardeşinin, aracını kendisinin kullanması ise dikkatlerd­en kaçmadı. Yatta uzun süre bebeği ile vakit geçiren Emir’in kardeşi, daha sonra içeri girerek televizyon izledi.

 ??  ??
 ??  ?? Kraliyet ailesinin arkasından 8 koruma aracı, 9 VIP minibüs de yata yanaştı. Yatın diyafonlar­ından “Hoş geldin” sesleri yükselirke­n, sirenler ise hiç susmadı.
Kraliyet ailesinin arkasından 8 koruma aracı, 9 VIP minibüs de yata yanaştı. Yatın diyafonlar­ından “Hoş geldin” sesleri yükselirke­n, sirenler ise hiç susmadı.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye