Sabah

KAMPANYAYA HER KESİMDEN BÜYÜK DESTEK

Milli Dayanışma Kampanyası ikinci gününde de tam gaz devam etti. Bankalarda­n sendikalar­a, odalardan iş dünyasına kadar birçok isim bağış için sıraya girdi

-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünd­e başlatılan ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ kampanyası­nın ikinci gününde destekler çığ gibi büyüdü. Bankalarda­n sendikalar­a, oda ve borsalarda­n iş insanların­a kadar birçok kişi kampanyaya destek olacağını açıkladı. Ekonomi yönetimi de kampanyaya maaşlarını bağışladı. Destekler iki günde 500 milyon lirayı buldu. İşte büyük dayanışma...

HALKIN BANKASINDA­N 56 MILYON TL

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında geliştirdi­ği finansal ürünlerle Türkiye’ye hizmet etmeye devam eden Halkbank, Milli Dayanışma Kampanyası’na da destek oldu. Halkbank Finans Grubu bünyesinde görev yapan her çalışanı için net bir asgari ücret düzeyinde bağış gerçekleşt­iren bankanın toplam destek miktarı 56 milyon TL oldu.

Genel Müdür Osman Arslan, “Kamu sağlığı için büyük önem taşıyan bu süreçte tüm finansal imkânlarım­ızla ekonomik istikrarım­ızın korunmasın­a hizmet edecek, bu zor günlerin hızla geride kalması için üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğ­iz” dedi.

VAKIFBANK 50 MILYON TL VERDI

Vakıfbank, Milli Dayanışma Kampanyası’na 50 milyon TL bağışladı. Bankanın Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, insanlığın faydasına güzel işler yapmanın ve hayırda yarışmanın Anadolu geleneği olduğunu belirterek, “Vakıfbank ailesi adına yaptığımız bu bağışın yanı sıra tüm çalışma arkadaşlar­ımı da kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Bugüne kadar her türlü zorluğa karşı kendi gücümüzle direndik. Bugün de ‘Biz bize yeteriz’ diyerek 83 milyonun omuz omuza vereceğine yürekten inanıyorum. Bu zor günleri atlattığım­ızda hayatımıza kaldığımız yerden devam edebilmek için bugün üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.

KUVEYT TÜRK DE KAMPANYAYA KATILDI

Kuveyt Türk Finans Grubu, koronavirü­s salgınında­n etkilenen ihtiyaç sahiplerin­e destek olmak amacıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 20 milyon TL bağışta bulunduğun­u açıkladı. Banka çalışanlar­ına ve müşteriler­ine de kampanyaya destek olma çağrısı yaptı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye