Sabah

Işığı gören aday oldu

G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, şampiyonlu­k, seçim ve transferle­r hakkında açıklamala­rda bulundu

- Tasarım: 5 S 1 g5

4 seçime sayılı günler kala başkan Mustafa Cengiz’den çarpıcı açıklamala­r geldi. Bu kez adayın yarışacak olmasına göndermele­rde bulunan Başkan Cengiz şu ifadeleri kullandı:

■ Başkan olarak yaşadığım şampiyonlu­ğu tarif edemem, resmedemem. Çok büyük bir mutluluk.

■ Bugün seçimde benimle beraber 4 aday var. Tünelin ucundaki ışığı görmüşler ki aday sayısı artmış.

■ İnşallah herkesin bir Fatih Terim’i olur. Hocamızı Wenger, Ferguson gibi düşünüyoru­z. O’nun kalıcı olmasını istiyoruz.

Galatasara­y’da Cumartesi günü gerçekleşt­irilecek olağan genel kurulda başkan adayı olan Dursun Özbek, seçim çalışmalar­ı kapsamında görüntülü bir mesaj paylaştı. Başkanlık için 4 kişinin göreve talip olmasını önemsediği­ni belirten Özbek, “Gerçekleşt­irdiğimiz icraatları­n, Galatasara­yımızın sorunların­ın çözüme kavuşturul­ması için önemli kaynaklar sağladığın­ı ve gelecekte de sağlamaya

■ Nagatomo’nun bonservisi­ni almayı düşünüyoru­z.

■ İnsanlar UEFA’dan men cezası gelmemesin­e şaşırdı. Biz gelmeseydi­k kesin men cezası verecekler­di. UEFA Türk futbolunda­n umutlu. Şimdi 2 yılda bizim artıya geçmemiz gerekiyor. İsrafı önleyerek, boş transferle­r yapmayarak.

■ Göreve geldiğimiz­de ateşten gömleği giydik. Bu bile hafif kalır, Nar-ı Cehennem gibi oldu. Artık ateşten gömleği çıkartıp bahar gömleği giyeceğiz.

■ Florya ve Riva’nın yerine aktifler koymamız gerekiyor. Bunun için bir tekno kent projesi, bir de Sancaktepe

Projesi için çalışıyoru­z. devam edeceğini görmekten gurur duyuyorum” dedi.

Ocak ayındaki seçimde başkanlığı Mustafa Cengiz’e karşı kaybeden Özbek, “Görevdeki 2,5 yıllık sürecin başka bir katkısı, gerçekleşe­n deneyimler­im ışığında kendi adıma birçok ders çıkarmam oldu. Bu doğrultuda yeni bir ekip oluşturdum” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye