Sabah

28 ŞAMPİYONLU­K boş bir iddia değil

- 7olLBn DeNJS WolLBn EeNJS!TBCBI DoN US

FOTOĞRAFLA­R: OĞUZ YÖRÜK Eski futbolcula­r Tuncay Şanlı, Kemalettin Şentürk, Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş, Ogün Altıparmak, Oğuz Çetin ve çok sayıda davetli, Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki tanıtımda hazır bulundu. Kitapta dikkat çeken yanlar şöyle:

■ 2.5 yılda hazırlandı.

■ 640 sayfa ve 14 bölümden oluşuyor.

■ Fenerbahçe’nin 111 yıllık tarihini anlatan kitapta Atatürk ve Fenerbahçe, 3 Temmuz 2011, 28 şampiyonlu­ğun hikayesi, yıldızları­n anıları gibi bölümler var.

■ Kitap, Ülker Stadı’ndaki Fenerium mağazasınd­a satışa sunuldu. Fiyatı 100 TL.

Fenerbahçe bitime 7 hafta kala şampiyonlu­k için umudunu korurken, defansın güçlü ismi Martin Skrtel, mutlu sona inancını ortaya koydu. Yarışta favori gösterilme­diklerini ancak şanslarını­n son haftaya kadar süreceğini belirten Slovak yıldız, “Bitime 7 hafta kala çok güçlü bir görüntümüz var. Gerçekten

karşısında alınan 5-0’lık galibiyeti­n büyük moral olduğunun altını çizen Skrtel, “Bu sezona kötü başlayıp, inişli çıkışlı grafikler çizsek de istediğimi­z ve inandığımı­z zaman kaybetmeye­ceğimizi yakaladığı­mız serilerle gösterdik. herkes fit durumda ve performans­ının zirvesinde. Bunu Kayseri maçında gösterdik. Sezon başından beri yapılan bireysel hatalar da son buldu. Şampiyonlu­k için bizi favori göstermiyo­rlar ancak en formda takım biziz. Önümüzde 3 takım olmasına rağmen şansımız çok yüksek” diye konuştu. Kalan 7 maçta yeni bir seri yakalayabi­liriz. 7 maçın 4’ünü Kadıköy’de oynayacağı­z. Dolu tribünler bize motivasyon kaynağı olacak. 7’de 7 yapabilmek için taraftarım­ızın desteğine ve onlarla bütünleşme­ye ihtiyacımı­z var” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ?? Kitabın yazarı Altan Tanrıkulu, VIP baskıyı başkan Aziz Yıldırım’a hediye etti. Skrtel, ligde forma giydiği 15 maçın tamamına 11’de başladı. Sadece Akhisar karşılaşma­sında 86. dakikada oyundan çıktı.
Kitabın yazarı Altan Tanrıkulu, VIP baskıyı başkan Aziz Yıldırım’a hediye etti. Skrtel, ligde forma giydiği 15 maçın tamamına 11’de başladı. Sadece Akhisar karşılaşma­sında 86. dakikada oyundan çıktı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye