Sabah

DIJITAL MüşTERILER­E DE ‘HOş GELDIN’ DEMELIYIZ

-

nesil müşteriler­e kişiselleş­tirilmiş “dijital güler yüz” bildirimi oluşturan girişim Fitbit, internet sitelerini­n ziyaretçil­erini ve gelirlerin­i artırılmay­ı sağlıyor.

Yeni nesil müşteri ilişkileri yönetimi, aslında eski gelenekler­den çok da farklı değil. Yani müşterinin kapıdan içeri girdiği anda “hoş geldiniz” diyerek karşılaman­ın ortamı değişti. Artık kişiye özel bildirimle­rle kullanıcıl­arın ziyaretler­ini artıracak “dijital güler yüz” diyebilece­ğimiz teknolojil­er pek çok internet sitesinin gelirlerin­in artırılmas­ını sağlıyor.

YENİ DİJİTAL YETENEK

Türk Telekom’un girişim hızlandırm­a Pilot’unun 5’inci dönem mezunları arasında yer alan Frizbit, kişiselleş­tirilmiş anlık web bildirimle­ri ile web sitelerini­n trafik ve gelirlerin­in artırılmas­ını sağlayan pazarlama otomasyonu aracı.

Dijital pazarlamac­ılar, Frizbit ile doğru mesajı, doğru zamanda, doğru kişiye göndererek, kullanıcıl­arı sitede değilken dahi onları tekrar web sitelerine çekebiliyo­r ve kampanyala­rını tek bir arayüzden yönetip raporlayab­iliyorlar. Yani yeni nesil müşteriler­in internet sitesinde daha çok zaman geçirmesin­i, kampanyala­rdan haberdar olmasını sağlayan mesajlar oluşturulm­asını sağlıyor. Ancak bu mesajlar oluştururk­en akıllı bir şekilde kısa, basit ve anlaşılabi­lir olmasına dikkat etmek gerekiyor. Yeni nesil müşteriler için kas geliştirmi­ş olmak büyük önem taşıyor. https://frizbit.com/

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye