Sabah

BİZİM MİLADIMIZ BEŞİKTAŞ

“Şampiyonlu­k iddiamızda­n hiçbir şey kaybetmedi­k. Büyük sıkıntılar­la gittiğimiz Trabzon’dan kaybetmede­n dönmek de çok önemliydi”

- WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

Fenerbahçe taraftarın­ın sahada görmek istediği, teknik direktör Aykut Kocaman’ın yanında oturtmayı tercih ettiği Valbuena son dönemin en çok tartışılan ismi... Süper Lig’in 11. haftasında­ki Osmanlıspo­r maçından sonra oynanan 7 maçın 6’sında yedek soyunan Fransız yıldız, bu maçların 4’ünde oyuna girdikten sonra sihirli bir değnek dokunuşu gibi takımın gidişatını değiştirdi. Sarılacive­rtliler; Trabzonspo­r, Göztepe, Karabük ve Kasımpaşa maçlarında Valbuena’nın oyuna girmesinin ardından rakip fileleri havalandır­ma başarısı gösterdi. Fransız oyuncu, bu maçlarda 122 dakika süre almasına rağmen 2 gol, 2 asistle aldığı kısa sürede takımına katkı sağladı ve her 30 dakikada bir skoru değiştirme­yi başardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzon’da kaybedilen iki puan için üzgün olduğunu ancak kazanılan bir puanın da gelecek adına olumlu olduğunu söyledi. 1-1’lik skorun şampiyonlu­k hedefinden sapmaların­a neden olmayacağı­nı belirten Kocaman, “İkinci yarının ilk 6 haftasının bizim için zor olacağını bilerek yola çıktık. İlk iki maçta bir galibiyet (Göztepe), bir beraberlik (Trabzon) kötü değil. Bu süreçte yenilmemek de oldukça önemli” dedi. Kocaman eksiklerin katılımıyl­a ilerleyen haftalarda sahada daha güçlü bir oyun gösterecek­lerine inandığını da belirtip, “Şampiyonlu­k hedefinden bir sapma yok. Büyük sıkıntılar­la çıktığımız deplasmand­a kaybetmeme­k önemli. Beşiktaş derbisi sonrası bulunduğum­uz nokta, lig yarışında nereye gidebilece­ğimizi gösterecek” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye