Sabah

FETÖ MEDYASINA DESTEK MİLLİ MEDYAYA TEHDİT

SAHtE BElGE vE IFtIrAlArl­A FETÖ sözCülüğü yApAn KılıçDAroğ­lu, TurkuvAz MEDyA’yı “BEn sIzIn BoynunuzA nE GEçIrECEğI­mI BIlIyorum” sözlErIylE tEHDIt EDErEk HADDInI Aştı. KılıçDAroğ­lu’nun BuGünE kADAr FETÖ mEDyAsıylA kol kolA DolAşmAsı nIyEtInI AçıkçA Gös

- Editör: Murat KARPUZ - Tasarım: Halil NADAR

DönEmIn CHP İstAnBul MIllEtvEkI­lI OktAy EkşI, ZAmAn GAzEtEsInD­E polIs ArAmAsı yApılmAsı üzErInE EkrEm DumAnlı’yA DEstEk zIyArEtInD­E BulunDu.

KEmAl KılıçDAroğ­lu, TBMM’DE Grup toplAntısı­nDA FETÖ’nün montAJ sEs kAyıtlArın­ı DInlEttI.

KılıçDAroğ­lu, FETÖ’nün GAzEtEsI olDuğu DönEmDE ZAmAn’A GIDErEk, GEnEl YAyın YönEtmEnI EkrEm DumAnlı IlE BIr ArAyA GElDI.

HAslışah SARITAŞ ükümete basın özgürlüğü eleştirisi yaparken aHaber ve atv’yi ‘urgan’la tehdit eden Kemal Kılıçdaroğ­lu, geçmişte, basın özgürlüğü söylemi adı altında hem terör örgütü PKK/PYD’nin yayın organların­a hem de FETÖ üzerinden terör propaganda­sı yapan gazetecile­re sahip çıktı. Kılıçdaroğ­lu gibi Gürsel Tekin de 7 Haziran sonrası iktidara geldiğinde gazeteleri kapatacağı sözleriyle gündeme gelmişti. FETÖ ile yakın ilişki kuran CHP, terör örgütüne her eylemde sahip çıktı. İşte Kılıçdaroğ­lu ve diğer CHP’lilerin o destekleri­nden bazıları:

CHP’lI mIllEtvEkI­llErI MAHmut TAnAl, ErEn ErDEm, ŞAFAk PAvEy vE BArış YArkADAş, FETÖ’nün yAyın orGAnlArı KAnAltürk TV IlE BuGün vE MIllEt GAzEtElErI­nE kAyyum AtAnmAsını protEsto EttI vE MECIDIyEkö­y’DEkI EylEmlErE kAtılDı.

KılıçDAroğ­lu, ZAmAn GAzEtEsInE kAyyum AtAnmAsını­n ArDınDAn FETÖ tArAFınDAn çıkArılAn YArınA BAkış GAzEtEsInI­n yönEtICIlE­rInI pArtIsInIn GEnEl mErkEzInDE konuk EttI. KılıçDAroğ­lu, ADAnA mItInGInDE FETÖ’DEn GözAltınA AlınAn GAzEtECIlE­rI AlkışlAttı.

 ??  ?? SABA+
SABA+
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye