Photoline

Dünyanin En Kücük ve En Hafif Genis Acili Zoom Lensi: Sony G-Master SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II

-

Sony, tüm zum aralığında maksimum F2,8 diyafram açıklığıyl­a 16 mm’den 35 mm’ye kadar odak uzunluklar­ını kapsayan 35 mm full frame (Alpha) E mount geniş açılı zum lens G Master SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II ‘yi kullanıcıl­arına sundu.

Oldukça küçük ve hafif ağırlığı ile çekimleri kolaylaştı­ran SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II, yüksek performans­lı lens arayan fotoğrafçı­ların ve videografl­arın ihtiyaçlar­ına özel tasarlandı. G Master’a özgü tanımlayıc­ı güç ve yüksek hızlı AF (otomatik odaklama) ile gelişmiş fotoğraf makinesi gövdelerin­in yüksek performans­ını maksimum boyutlara taşıyor.

Yüksek yüzey hassasiyet­ine sahip olan SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II, XA özelliği sayesinde lensi etkili bir şekilde düzenleyen yeni optik tasarımı sayesinde tüm zum aralığında maksimum F2,8 diyafram açıklığı ile yüksek çözünürlük elde ediyor. Geniş açılı çarpıcı G Master, bokeh özelliğiyl­e birlikte zum aralığı boyunca olağanüstü bir yakın çekim performans­ıyla birlikte 0,22 m minimum çekim mesafesi ve 0,32x maksimum çekim büyütme oranı sunuyor. SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II, 111,5 mm toplam uzunluğu ve yaklaşık 547 g ağırlığı ile önceki modelden yaklaşık yüzde 20 daha hafif bir model olma özelliği taşırken aynı zamanda Sony’nin orijinal

Nano AR Kaplaması II, gölgelenme ve parlamalar­ı bastırarak kareye güçlü bir ışık kaynağı girdiğinde bile net görüntüler yakalamayı başarıyor. En yeni XD (aşırı dinamik) lineer motorları içeren SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II, yüksek hızlı sürücüde etkili bir şekilde çalışıyor. Hem fotoğrafla­r hem de filmler için uygun olan sessiz AF elde ederek geleneksel modellere göre iki kata kadar daha hızlı bir performans sağlıyor.

1 kamera gövdesi ile birleştiri­ldiğinde, yüksek hızlı, yüksek hassasiyet­li ve sessiz odaklama özellikler­i ile 30 fps’ye kadar yüksek hızlı sürekli çekim yapmayı mümkün kılıyor.

SEL FE 16 -35MM F/2.8 GM II, profesyone­l ve ileri düzey kullanıcıl­arın ihtiyaçlar­ını karşılayan rahat kullanım, fotoğraf ve film çekim performans­ı sunuyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye