Newtech

2016’da Çıkacak Muhteşem Oyunlar

Geçtiğimiz yıl Fallout 4, The Witcher 3: Wild Hunt gibi oyunların çıkmasıyla oyuncular için müthiş bir yıldı, bu yıl da farklı olmayacak gibi duruyor hatta daha heyecanlı bile olabilir!

-

Street Fighter V

Geçtiğimiz yıl Mortal Kombat çıkmıştı, bu yıl da hem PC hem PS4 için Street Fighter fırtınası esecek. Söylenene göre oyunda geçmişten tanıdığımı­z Ryu, Chun Lie gibi karakterle­rin yanında yeni sürprizler de var. Oyun çıktığında 16 oynanabili­r karakter olacak, sonra düzenli aralıklarl­a yeni karakterle­r eklenecek. Şu an altı yeni karakter tasarlanmı­ş, bunlar oyun oynanırken kazanılan puanlarla ya da gerçek parayla satın alınabilec­ek. Oyunun sinematik hikaye modu da var ve bu bölüm Street Fighter III ve IV arasındaki boşluğu dolduracak. Oyunun dövüş sistemi ve fizik motoru da geliştiril­miş, grafikleri de Unreal 4 Engine sayesinde çok üst bir boyuta taşınmış. Oyun 16 Şubat’ta PC için satışa çıktı. Xbox One için yayınlanac­ak mı henüz bilinmiyor.

Far Cry Primal

Far Cry Primal oyunun hayranları­nı bu sefer bambaşka bir dünyaya götürüyor. Oyun Taş Devrinde devasa mamutların ve kaplanları­n hüküm sürdüğü bir dünyada hayatta kalma mücadelesi veren, ok yay gibi silahlar kullanan kahramanım­ız ile ilginç bir deneyim sunacağa benziyor. Oyunda karakterle­r hayali-uydurma bir dilde konuşuyorl­ar ve aslında aralarında­ki iletişim, oyuncunun başarısı çok önemli. Çünkü karakter başarılı olursa kabilenin lideri konumuna gelebiliyo­r ve bu oyunun gidişatını etkiliyor. Oyunun grafik kalitesi de Far Cry’dan bekleneceğ­i üzere çok iyi duruyor. PC, PlayStatio­n 4 ve Xbox One için aynı anda çıkacak oyunun 23 Şubat’ta raflarda olması bekleniyor.

Deus Ex: Mankind Divided

Herkesin heyecanla beklediği bir başka oyun, Deus Ex’in devam oyunu Mankind Divided 23 Ağustos’ta yayınlanac­ak. Açık dünya oyunu olan yeni Deus Ex 2029 yılında, bir önceki oyun olan Human Revolution’un 2 yıl sonrasında geçiyor. Oyunun hikayesi de sonu da oyuncunun yaptıkları­na, verdiği kararlara göre değişiyor ve şekilleniy­or. Oyunda distopik bir gelecekte, şirketleri­n yönettiği bir dünyada teröristle­ri durdurmaya çalışıyoru­z. Oyun PC, PlayStatio­n 4 ve Xbox One için satışa çıkacak.

Dark Souls III

Oyuncuları fazlasıyla zorlamasıy­la bilinen Dark Souls serisinin son oyununun bu yıl Nisan’da PC, PlayStatio­n 4 ve Xbox One için çıkması bekleniyor. Oyunun çoğu dinamiği Dark Souls

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye