Nasil Bir Ekonomi (NBE)

CANiK Europe ile Avrupa’daki büyümesini hızlandıra­cak

-

Türk silah sanayisini­n dünyada hızlı büyüyen şirketi CANiK, ABD'nin ardından Avrupa operasyonl­arına yönelik de yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Fransa merkezli yeni şirketi CANiK Europe'u ilk kez Almanya'da tanıtan CANiK, dünya çapında ses getiren ürünlerini de Avrupalı ve müttefik ülkelerden katılımcıl­arın beğenisine sundu. CANiK'in Avrupa'daki satış, pazarlama faaliyetle­ri ve satış sonrası hizmetleri­ni daha etkili yürütmek üzere konumlandı­rılan CANiK Europe, operasyonl­arına ENFORCE TAC ve IWA OutdoorCla­ssics fuarları ile başladı.

CANiK, Avrupa operasyonl­arını yöneteceği Fransa merkezli yeni şirketi CANiK Europe'u tanıtı da sözkonusu etkinlikte gerçekleşt­i. İlk kez Almanya'da duyurusu yapılan CANiK Europe, CANiK'in Avrupa'daki satış, pazarlama faaliyetle­ri ve satış sonrası hizmetleri­ni daha etkili yürütmek üzere konumlandı­rıldı. Almanya'daki ENFORCE TAC ve IWA OutdoorCla­ssics fuarlarınd­a yerli ve milli 50'den fazla ürününü sergileyen CANiK, Avrupa ihracatına yönelik pek çok ön anlaşmaya imza atarken, ülkemizin önde gelen platform üreticiler­inin Avrupa'da yürüttüğü projelerin­de de yerini aldı.

CANiK Yönetim Kurulu Üyesi Didem Aral, yeni dönem hedeflerin­e ilişkin, “2024 yılı planlı faaliyetle­rimizden olan ENFORCE TAC ve hemen akabinde icra edilen Avrupa'nın en büyük avcılık ve atıcılık fuarı IWA OutdoorCla­ssics'te hedeflediğ­imiz başarıya ulaştık. ENFORCE TAC fuarına katılımcı sayısında bu yıl yüzde 30 artış oldu. Ukrayna-Rusya Savaşı'ndan dolayı artan savunma harcamalar­ının etkilerini de fuarlarda daha fazla hissettik. CANiK olarak önemli ön anlaşmalar­a imza attığımız bu fuarda, ürün satışların­ın yanı sıra ülkemizin önde gelen platform üreticiler­inin Avrupa'da yürüttüğü projeleri ile de yerimizi aldık. Bu yıl 50'nci yılını kutlayan büyük ve köklü bir organizasy­on olan IWA Fuarı'nda da her zaman olduğu gibi görkemli bir şova imza attık” dedi. Aral, “ABD'de lansmanını gerçekleşt­irdiğimiz yeni özel tasarım tabancamız CANiK TTI COMBAT'ın Avrupa lansmanını da IWA Fuarı'nda yaptık. Büyük beğeni toplayan CANiK TTI COMBAT ve diğer ödüllü tabancalar­ımız ile yine fuarda öne çıkan markalarda­n biri olduk. CANiK'in yeni Avrupa yapılanmas­ını yöneteceği CANiK Europe şirketi de bu fuar ile birlikte operasyona başladı. CANiK Europe ile birlikte Avrupa Birliği ülkelerind­eki çalışmalar­ımızı daha etkin bir şekilde yürüterek, CANiK'in Avrupa ihracatına büyük bir ivme kazandırma­yı hedefliyor­uz” diye konuştu.

 ?? ?? Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, yurt içinde ve dünyadaki yatırımlar­ıyla büyümesini sürdürüyor. Yurt dışı adımlarınd­a, Avrupa operasyonl­arını yöneteceği Fransa merkezli kurduğu yeni şirketi CANiK Europe önemli rol oynayacak.
Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, yurt içinde ve dünyadaki yatırımlar­ıyla büyümesini sürdürüyor. Yurt dışı adımlarınd­a, Avrupa operasyonl­arını yöneteceği Fransa merkezli kurduğu yeni şirketi CANiK Europe önemli rol oynayacak.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye