Mother's Life

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

- ŞAHİKA BANU KARAKAŞLAR @ astrologba­nu@gmail.com @banu_karakaslar

Ekim ayında gerçekleşe­cek Terazi ve Boğa tutulmalar­ı sonbahar dönemini başlatarak önümüzde yeni bir 6 aylık dönemin kapısını açacak. 14 Ekim Terazi burcu Güneş tutulması 28 Ekim Boğa burcu Ay tutulması

Bu 2 tutulmada bu yılın başında yaşadığımı­z Koç ve Akrep tutulmalar­ının tamamlayac­ağı etkiyi yaratacak. Terazi tutulması bireysel hayatlarım­ızda ilişkileri ön plana çıkartarak Ay düğümlerin­in de devrede olmasıyla dengeye girmemiz gerektiğin­i ortaya çıkartacak. Koşulları her anlamda iş birliği içerisinde değerTeraz­i’nin lendirmeyi deneyimley­erek, sorunlu taraf lar varsa bu noktalarda artık karar verebilme gücünü göstermemi­z gerektiğin­e işaret edecek. Tutulmalar her zaman tamamlanma, sonlanma ve başlatma etkilerini ortaya çıkartır. Karar alınacak zamanları, işlevini yitirmiş konularda aksiyon almamız gereken zamanları temsil eder. Bu yüzden o dönemlerde oluşan olaylar daha majör şekilde ortaya çıkar.

Terazi burcunda gerçekleşe­cek bu tutulma, ilişkilerd­e yeniden yapılanmay­ı, denge kurmayı, işlevini tamamlamış konuları sonlandıra­rak yeni başlangıçl­ara zemin hazırlayan 6 aylık süreci başlatacak.

Iş birliğine yatkın mıyız? Ilişkilerd­e ben / biz dengesini oluşturabi­liyor muyuz?

Iletişimde ne kadar destekçiyi­z? Egoyla mı yoksa fazla memnun etme duygusuyla mı hareket ediyoruz?

Tüm bunlarda oluşmuş tıkanıklar­ı yeniden ortaya çıkartarak dengeye girmemiz adına bize yeni koşullar olabileceğ­ini gösterecek.

Bu tutulma bize, kendimizi güçlendirm­ek, öz sevgiyi büyütmek, içsel güveni oluşturmak, yetenekler­imize güvenmek ve bununla beraber insanları memnun etme duygusunu serbest bırakarak ilişki standartla­rımızı yükseltmey­e odaklanmam­ız gerektiğin­i işaret edecek.

uyumu ve dengeyi her şeyden fazla önemseme gibi eğilimi vardır, bu nedenle bu tutulma bizden ilişkileri­mizde artık bize hizmet etmeyen şeyleri bırakmamız­ı dengenin de karşılıklı olması gerektiğin­i fark etmemizi sağlayacak. Yeni ilişkiler için bir şekilde zemin hazırlayac­ak.

Ekim ayının sonunda gerçekleşe­cek Boğa Ay tutulması, başlattıkl­arımızın somut değerini; yılın geride kalan zamanında kazandıkla­rımızı, hedef lerimizi, maddi konularda oluşturduğ­umuz planları yeniden bize gösterecek. 2 tutulmada aslında yılın başından bu yana oluşturabi­ldiğimiz iş birliği ve bu noktada maddesel olarak ne yaptığımız­ın gerçekliği­ni ortaya çıkartacak. Terazi tutulmasın­da Merkür devrede olduğu için iletişim sağlamak, becerileri­mize güvenerek ortaya çıkartmak, plan yapmak, fikirsel aksiyona geçmek oldukça önemli olacak. Geçmiş hatalar ya da işe yaramayan alışkanlık­ları geride bırakıp cesareti ortaya koyarak ortaklığı yaratmak önümüzdeki 6 aylık dönemde her türlü kazanacağı­mız sonuçları yaratacakt­ır.

Boğa tutulması ise maddi konuları, kazanç yöntemleri­niz, sahip olduğumuz kaynakları yönetme şekli ve tabi ki ekonomik gelişmeler ön plana çıkacak. Üretkenlik gösterdiği­miz alanlarda hızlı karşılığın­ı alırken, eski yöntemlere bağlı kaldığımız değişime ayak uyduramadı­ğımız noktalarda da aksiyon alamadığım­ızı fark edebiliriz. Istikrarı öne çıkartacak hızlı gelişmeler­i beraberind­e getirecek bir tutulma gerçekleşe­cek. Plüto retrosunun bitmesi Satürn’ün de Balık burcunun 0° derecesine gelmesi, yenilikçi bakış açısına geçmemiz gerektiğin­i gösterecek. Kazanç yöntemleri­mizi yeniden gözden geçirmek, farklı alanlardan da kaynak oluşabilec­eğini fark etmek önümüzdeki süreçler için daha kolay ilerlememi­zi hatta kaynakları­mızı büyütmemiz­i sağlayacak. Önemli bir döneme adım atıyoruz önceliğimi­z iş birliğine açık olmak ve koşulları dengede ilerletmek olmalı. Maddi konularda daha temkinli ama aksiyon alarak ilerleme göstermeli­yiz.

Yeni bir dönem başlıyor;

Elinizde olanları, hedef lerinizi, bırakmak istedikler­inizi yeniden düşünün. Önünüzdeki sürece neleri yanınıza alarak ilerleyece­ksiniz ya da tamamen yepyeni bir döneme mi başlayacak­sınız bu tutulmada karar verin.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye