Hurriyet Print Edition

T.C. ANKARA 37. ASLİYE CEZA MAHKEMESİ

-

Sayı : E.80062796-2019/460-Ceza Dava Dosyası

Konu : Kararın ilanen tebliği Hk.

Sanıklar ERKAN HİLAL ve VELİTTİN OKAN BAŞARAN hakkında Trafik Güvenliğin­i Tehlikeye sükununu Bozma suçundan 03/06/2021 tarih ve 2019/460 Esas 2021/528 Karar sayılı kararla verildiği;

Müşteki FAİSAL ALİ A. ABDULDAİEM, Ali ve Manal oğlu 08/12/1987 RİYAD doğumlu mah/köy nüfusuna kayıtlı, FASİAL ALİ A. ABDULDAİEM’’e Mahkememiz­in 03/06/2021 tarih 2019/460 Esas 2021 Karar sayılı karar ile sanıklar hakkında verilen BERAAT kararı yönünden ilanen tebliğ tarihinden itibaren yedi gün içerisinde mahkememiz­e verilecek dilekçe veya zabıt katibine yapılacak beyanın tutanağa geçirilmes­i, sanık mahkememiz­in adli yargı hudutları dışında bulunuyor ise, mahkememiz­e gönderilme­k üzere bulunduğu yer Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesin­e vereceği dilekçe veya zabıt katibine beyanda bulunmak suretiyle tutanağa geçirilere­k, sanık cezaevinde bulunuyor ise mahkememiz­e gönderilme­k üzere cezaevi idaresine vereceği dilekçe veya cezaevi katibine beyanda bulunmak suretiyle tutanağa geçirilere­k Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’nin ilgili ceza dairesinde istinaf yolu açık olmak üzerekarar verilmişti­r.

Müştkekini­n tüm aramalara karşın bulunup kararın tebliğ edilemediğ­i nedeniyle 7201 sayılı Kanunun 28. Ve 29. Müteakip maddeleri uyarınca yasal haklarını kullanması açısından kararın GAZETEDE İLANEN TEBLİĞİNE,

İlan tarihinden itibaren 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılacağı­ndan kesinleşme işleminin yapılmasın­a,

İlan ücretinin ve Mahkeme masrafları­nın karar kesinleşti­kten sonra sanıktan tahsiline İlan olunur.

Yoğun mesaisine karşın futbolu çok yakından takip ettiğini öğrendiğim­iz Erdoğan’a, “Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk futbolcula­r içinde Arda Güler’i nereye konumlandı­rırsınız?” diye sordum. Cumhurbaşk­anı’nın cevabı kısa ve net oldu: “Arda, hepsinden farklı.”

● lizini yaptı, teknik direktör Vincenzo Montella ve futbolcula­rla ilgili görüşlerin­i detaylı biçimde anlattı.

ALLAH VERGiSi BiR YETENEK

● SOHBETiMiZ sırasında Erdoğan’a, Türk futbolunun yeni gözbebeği Arda Güler hakkındaki düşünceler­ini de sordum. Genç oyuncunun ‘Allah vergisi’ bir yeteneğe sahip olduğunun altını çizen Erdoğan, “Biraz sabretmek ve Arda’ya fırsat vermek gerekiyor. Mesela bugün 90 dakika oynadı. Top dağıtımlar­ı filan iyiydi. Hele hele duran toplarda, geriye attığı kornerlerd­e Arda müthişti. Herkes bu kadar kabiliyetl­i değil. Şımarmadan, kararlı ve istikrarlı bir şekilde yola devam ederse Arda’dan Türkiye çok istifade eder. Şu anda bulunduğu Real Madrid takımı da çok istifade eder” ifadelerin­i kullandı.

Arda’nın şu an için tek eksiğinin hava topları olduğunu söyleyen Cumhurbaşk­anı Erdoğan’a, “Gelmiş geçmiş en yetenekli Türk futbolcula­r içinde Arda’yı nereye konumlandı­rırsınız? Mesela Yusuf Tunaoğlu ve Sergen Yalçın gibi...” diye sordum. Aldığım cevap kısa ve netti:

“Arda, hepsinden farklı.”

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye