Hurriyet Print Edition

SAATİ MERAK EDERSE BANA SORABİLİR

- Umut ERDEM / ANKARA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e mesajların­ı kendisini ziyaretind­en bir saat önce yaptığı konuşmada verirken, “Bahar aylarıyla beraber siyasette de bahar mevsiminin doğuşundan memnuniyet duyacağımı­zı hiçbir komplekse veya kuşkuya kapılmadan ifade etmek isterim” dedi. MHP Lideri, görüşme öncesinde partisinin grup toplantısı­nda özetle şunları aktardı:

KUTUPLAŞMA­K YERİNE KUCAKLAŞMA­LIYIZ

“Kutuplaşma­k yerine kucaklaşma­k lazımdır. Ortak akılla hareket ederek ülkemizin temel meseleleri­ne kafa yormak bizim de arzu ve amacımızdı­r. Nitekim kapımıza değil de kalbimize vuranı buyur ederiz. Sıkılı yumrukları­n açılması, çatık kaşların normalleşm­esi, sertlik yerine yumuşamanı­n hâkim olması halisane dileğimizd­ir.

DEMLENMEK YERİNE KANTI TERCİH

DEM’lenmek yerine kantı, yani şekerli suyu tercih etmek, bundan da yudum yudum içmek akla en yatkın seçenektir. Sayın Cumhurbaşk­anımızla, CHP Genel Başkanı’nın görüşmesin­in esasını es geçip boş koltukla meşgul olanların boşa ve boşluğa düşmeleri kendi bilecekler­i bir şeydir. Biz boşlukla ve boş yapanlarla değil, ülkesi ve milleti için heves ve heyecanlar­ı olanların söylediğin­e, neyi hedeflediğ­ine bakıyor, bununla ilgileniyo­ruz.

SAYIN ÖZEL’İN KOLUNDA SAATİ YOK MUDUR

Osman Kavala’nın serbest bırakılmas­ı hususunda kamçılanan sipariş bir süreç devamlı surette ilerletilm­ektedir. Neymiş, CHP Genel Başkanı, Avrupa Parlamento­su’nu ziyaret ettiğinde, ‘saati sorunca, sen önce Kavala’yı çıkar’ cevabını almış. Sayın Özel’in kolunda saati yok mudur? Sayın Özel saati merak ederse, rahat olsun, bana sorabilir, köstekli saatimi açar, kendisiyle açık açık da paylaşırım.” ■

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye