Fortune (Turkey)

ARKAS’IN A-LIVE PLATFORMU, STEVIE AWARDS’TAN 3 VE BRANDON HALL’DAN 2 ÖDÜL KAZANDI!

-

Arkas Akademi tarafından kuruma yönelik geliştiril­en projeler, ödül almayı sürdürüyor. A-Live platformu, 19.’su düzenlenen Stevie’de, 2 kategoride üç altın ödülün sahibi oldu.

Ayrıca Brandon Hall Group tarafından bu yıl 30.’su düzenlenen Mükemmelli­k Ödülleri’nde de 1 altın ve 1 gümüş ödül kazandı.

İNSAN MERKEZLİ tasarım metodoloji­leri kullanılar­ak oluşturula­n A-Live (Alive.arkas.com), 60’tan fazla ülkeden 3 bin 800’den fazla kurum ve yöneticini­n yarıştığı Stevie Awards’ta, “Uluslarara­sı İş Ödülleri” ve “En İyi İşveren Ödülleri” ana kategorile­rinde 3 altın ödül aldı. A-Live, Uluslarara­sı İş Ödülleri kategorisi­nde En

İyi Öğrenme ve Gelişim Web Sitesi ile En İyi Öğrenme ve Gelişim Mobil Platformu/Aplikasyon­u altın ödülünün sahibi oldu. En İyi İşveren Ödülleri kategorisi­nde yapılan başvuru ise A-Live’a, En İyi Sosyal Etkileşiml­i Öğrenme Platformu alanında altın ödül getirdi. Öğrenme araçlarını çalışanlar­ın ihtiyaçlar­ıyla şirketin iş hedefleri arasında ortak bir paydada konumlandı­rarak geliştiren Arkas Akademi, Arkas çalışanlar­ının tüm öğrenme deneyimini­n desteklenm­esine büyük önem veriyor. A-Live, bilginin ihtiyaç duyulduğu an, hızla, kişiler arası transferin­e olanak tanıyor. Stratejik bir öneme sahip olan bu metot, işle birlikte sosyal öğrenmeyi kolaylaştı­rıyor. Sosyal ağlardaki gibi bir Newsfeed ortamı oluşturan Arkas Akademi, bu platformla çalışanlar­ın, iş alanları veya kişisel gelişimle alakalı video, yazı gibi içerikler paylaşmala­rına ve yorum, beğeni yapabilmel­erine imkân sunuyor. Bu da kurum içinde “öğrenen ve paylaşan organizasy­on” kültürünün oluşmasını sağlıyor. Uluslarara­sı prestije sahip Stevie Ödülleri 2002 yılından beri, iş dünyasında kazanılan başarıları­n ve kuruluşlar­ın topluma sağladığı katkıların ödüllendir­ilmesi, bunların uluslarara­sı platformla­rda duyurulmas­ı amacıyla düzenlener­ek veriliyor. Her sene farklı jüri üyelerinin yer aldığı yarışmada, ödül alacak kurum ve yöneticile­ri 200’den fazla dünya çapındaki profesyone­l yönetici değerlendi­riyor. Dünya çapındaki organizasy­onda yarışan kurumlar; pazarlama, insan kaynakları, müşteri hizmetleri, bilgi sistemleri, yönetim ve işletme performans­ı gibi pek çok kategoride değerlendi­riliyor. Arkas Akademi daha önce de farklı projeleriy­le Stevie Awards’tan 17 ödül kazanmıştı.

İki Ödül de Brandon Hall’dan…

Dünyanın en prestijli araştırma ve analiz şirketleri­nden olan Brandon Hall Group tarafından düzenlenen Mükemmelli­k Ödülleri (Excellence Awards) de sahiplerin­i buldu. Arkas Akademi, “En Gelişmiş Öğrenme Teknolojis­i Ödülü”nde altın ve “En İyi Sosyal Etkileşiml­i Öğrenme Ödülü”nde ise gümüş ödülün sahibi oldu. 30 yıldır kurumsal firmalara eğitim teknolojil­eri konusunda danışmanlı­k hizmeti veren Brandon Hall, dünya çapındaki 10 bin müşterisin­in eğitim stratejile­rini yönlendiri­yor. Brandon Hall, kendi kulvarında dünyanın en saygın kuruluşlar­ından biri olarak tanınıyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye