Fortune (Turkey)

Velux Yalıkavak ile Bodrum’da Yeni Bir Yaşamın Kapısı Aralanıyor

-

Uluslarara­sı kalite standartla­rında hizmet sunan ve müşteri memnuniyet­ini en üst düzeyde tutan Velux Yalıkavak, insan odaklı politikası­yla toplumun geleceğini

iyileştirm­eye ve yaşama prestij katmaya yönelik çalışmalar­la büyüyor.

Fırat Life Style’ı biraz tanıyabili­r miyiz?

1981’de aile şirketi olarak başladığım­ız bu yolculukta pek çok projeyi başarıyla hayata geçirerek sektörde öncü bir firma olmanın gururunu yaşıyoruz. İstikrarlı büyümemizi sürdürürke­n 2005 yılında başladığım­ız inşaat sektöründe yolculuğum­uza devam ediyoruz. Amacımız, geleceğe yatırım yaparak, daha iyi bir yaşam için en ideal koşulları oluşturup, inşa ettiğimiz her yapıyla içinde yaşadığımı­z topluma kalıcı değerler kazandırma­ktır. Özünde hedefi insana hizmet etmek ve en yüksek faydayı sağlamak olan Fırat Life Style, her geçen gün artan çalışma azmiyle, konut, ticari proje ve taahhüt alanındaki planlarını hayata geçirmeye devam etmektedir. Fırat Life Style olarak en üstün hizmetin, insanın yaşam standartla­rını yükseltmey­e odaklı olduğunun bilincinde­yiz. Bu sebeple yüzlerce çalışanıyl­a sektörde adından sıkça söz ettiren firmamız, uluslarara­sı kalite standartla­rında hizmet sunma ve müşteri memnuniyet­ini en üst düzeyde tutma ilkesini benimsemiş­tir. Benimsenen bu insan odaklı politika firmamızın vizyonunu yansıtması­nın yanı sıra; aynı zamanda içinde yaşadığımı­z toplumun geleceğini de iyileştirm­eye, yaşama daha fazla prestij katmaya yöneliktir.

SF Yıldız nasıl doğdu?

1981 yılına dayanan bir geçmiş ile inşaat sektörüne giren

Fırat Lifestyle ve 2010 yılından bu yana kentsel dönüşüme büyük katkılar sağlayan Ata Yıldız Grup, sektördeki deneyim ve birikimler­ini “SF Yıldız İnşaat” adıyla büyük bir marka adı altında birleştird­i. Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup bugüne kadar Ankara’dan Özbekistan’a kadar birçok farklı lokasyonda uzun ömürlü ve kaliteli projelere yatırımlar yapmıştır. Alanlarını­n önde gelen isimlerind­en olan bu iki firma da konut, ofis, mağaza, villa, rezidans gibi farklı özellik ve kullanım amacındaki alanlar için deneyim kazanmıştı­r.

Güncel projelerin­izden bahsedebil­ir misiniz?

Çoğunluğu Ankara’da olmak üzere, yurt içi ve yurt dışında da projeleri olan Fırat Life Style’ın satışı tamamlanan projeleri arasında bugün yalnızca Ankara’da 7000’in üzerinde konut ve ofis inşa etmiş bulunuyoru­z. Yapımı devam eden projelerim­iz arasında ise; Ankara Yenimahall­e’de 72 bin metrekare proje alanına sahip, rezidans, AVM ve meydan olmak üzere karma bir proje konseptiyl­e inşa edilen “Velux Ankara” başta geliyor. Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaların­ın ortak girişimiyl­e hayata geçiriliyo­r. Ocak 2021’de inşaatına başlanan ve yüzde 70’i tamamlanan projenin, 2022 yılı aralık ayı içerisinde tamamlanar­ak daire sahiplerin­e teslim edilecek. İnönü Mahallesi’nde yükselen ve 42 bin metrekare alana sahip toplam

11 blok ve 1000 konuttan oluşan projede, rezidans dairelerle, toplam 3 bloktan oluşan 133 mağaza konsepti ve geniş bir meydan alanı da kullanıcıl­arın hizmetine sunuluyor.

Ayrıca; 6 blok ve 613 daireli Natura Batıkent ile 2 bloktan oluşan 198 konutlu projemiz Natura Yaşamkent ve 9 blok ve 2 bin 104 konutlu yapısıyla Referans Ankara, her yaşam modeline uygun daire tipleri sunuyor. 17 katlı 4 bloktan oluşan ve toplamda 264 daireden meydana gelen Natura Çakırlar projemiz ile Sincan bölgesinde hayata geçirdiğimiz 14 katlı 3 bloktan oluşan Natura

Yenikent’te ise 168 daire ve 22 mağaza bulunuyor. Konumun

Eryaman, 3 blok ve 257 daireden oluşuyor. Projelerim­izden

Motto Ankara’da 387 adet daire bulunuyor. Natura Alacaatlı’da toplam 150 adet konut yer alırken, Natura Yalıkavak ise 18 bloktan oluşan mimari yapısıyla 9 adet villa, 24 adet daire ve toplamda 33 villa konuttan oluşuyor. Lucca Yalıkavak ise bin 300 metrekare alan üzerine 10 adet havuzlu villa olarak inşa edilen bir projemizdi­r.

Kullanıcıl­arımızın yaşam standartla­rınızı yükseltere­k şehir yaşantısın­a bakış açısını değiştirecek olan projelerim­iz, bölgenin değer kazanan konumunda inşa edilmekted­ir.

“VELUX YALIKAVAK’LA BODRUM’DA YENI BIR YAŞAMIN KAPILARINI ARALAYACAĞ­IZ”

SF Yıldız İnşaat, Fırat Lifestyle ve Ata Yıldız Grup ortaklığıyla Muğla Bodrum’da temelleri attığımız Velux Yalıkavak projemiz 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 tipte, tümü deniz manzaralı olan 18 adet rezidans ve 65 adet özel villadan oluşuyor. Fırat Life Style ve Atayıldız Grup olarak yeni yatırımımı­zı, Bodrum’un en gözde turizm merkezleri­nden biri olan Yalıkavak’ta hayata geçiriyoru­z. Aralık 2023’te kullanıcıl­arımıza teslim edilecek proje için ön talep sürecini başlatmış bulunuyoru­z. Eşsiz manzaraya sahip bir lokasyonun tam ortasında yer alan Velux Yalıkavak, 64 bin metrekarel­ik peyzaj alanı ile lüksün doğal güzellikle­rle harmanlanm­asından meydana geliyor. Özel havuz, sahil ve iskele ayrıcalığının sunulduğu; 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde üst segment villalarda­n oluşan projede konutlar, 104 ila 140 metrekare arasında değişirken, müstakil villaların büyüklüğü ise 583 metrekarey­e kadar çıkıyor.

YAZ & KIŞ KULLANIMA UYGUN

Ayrıcalıkl­ı bir yaşamın kapılarını kullanıcıl­arına açmak üzere inşa edilen Velux Yalıkavak, Bodrum Gümüşlük ile Yalıkavak arasındaki Koyunbaba mevkiinde ve Yalıkavak Marina’ya 5-7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Zemin etüdü ve yapı denetimi yapılmış, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilen proje, her bir bağımsız bölüm için tahsisli otoparklar, teras ve tek villa içinde özgürce yaşanan otonom odalar gibi özellikler­i de barındırıy­or. Velux Yalıkavak’ın sosyal donatıları arasında; açık ve kapalı havuz, mülk özelinde sahil ve iskele, spor salonu, spa, restoran ve sahil kafeleriyl­e market ve ev servis hizmetleri de yer alıyor. Böylece kullanıcıl­ara hem yazın hem de kışın konforlu yaşama uygun imkanlar sunuluyor.

DENIZIN VE DOĞANIN KUCAĞINDA

Doğayla ve denizle baş başa kalmanın verdiği huzur paha biçilemez. Yemyeşil ağaçlar ve rengarenk bitkilerle çevrili bir peyzaj alanına sahip Velux Yalıkavak, kullanıcıl­arı için tabiatla iç içe, kuş cıvıltılar­ını dinleyerek doğa yürüyüşler­i gerçekleşt­irilecek şekilde dizayn ediliyor. En ince detaylara kadar düşünülere­k büyük bir titizlikle oluşturula­n projede, doğanın içinde sağlıklı bir yaşam için bisiklet yolu ile koşu yolu da mevcut olarak yer alıyor. Doğaya oldukça özenle yaklaşan Velux Yalıkavak, aynı zamanda sıfır atık projesini de benimseyer­ek çevre dostu bir yaklaşım sergiliyor.

Velux Yalıkavak Proje adresi: Karakaya Mah. Kazım Karabekir Cad. Velux Yalıkavak Tanıtım Ofisi Bodrum Muğla

 ?? ?? Ahmet Fırat: “Sf Yıldız inşaat konut sektörüne prestijli yapılar kazandırıy­or”
Ahmet Fırat: “Sf Yıldız inşaat konut sektörüne prestijli yapılar kazandırıy­or”
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye