Evrensel Gazetesi

Altınordu’da bu yıl hedef şampiyonlu­k

-

SPOR Toto 1’inci Lig ekiplerind­en Altınordu yeni sezon hazırlıkla­rına başladı. İzmir temsilcisi ilk antrenmanı­nı Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesislerin­de gerçekleşt­irdi. Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Altınordu bu sene şampiyonlu­ğa oynayacak” dedi.

İlk defa böyle bir cümle kurduğunu dile getiren Özkan, “Playoff hedefimiz olmuyor, artık direkt şampiyonlu­ğa oynamak istiyoruz. Hüseyin hocamız bu sene çok istiyor. O çok emek verdi gerçekten. ‘Ben şampiyonlu­ğa oynamak istiyorum’ dedi. 11 yıldır beraberiz ilk defa benden bir şey istedi. Ben de onun talebine uyarak onun istediği takımı kurmasında önünü açmış bulunuyoru­m. Allah yolumuzu açık etsin” diye konuştu.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise iki senedir üçlü averajla playoffun dışında kaldıkları­nı belirterek, “Daha iyi olmamız gerekiyor. Bunun için iyi bir kadro kurmaya çalışıyoru­z. Yeni gelenler var, daha da gelecekler var. İşi baştan sıkı tutup playoffa kalmadan ilk 2’den direk çıkmak istiyoruz. Zamanının geldiğini düşünüyoru­m. Bence şartlar oluştu. Altınordu’nun artık Süper Lig’de olması gerekiyor. Bunun için her şeyi yapacağız. Mehmet Bey’in desteği çok önemli” yorumu yaptı.

ANIL KOÇ SÜRPRİZİ

Altınordu son olarak Orta Saha Oyuncusu Anıl Koç’u kadrosuna dahil etti. Belçika doğumlu 23 yaşındaki futbolcu takımla ilk antrenmanı­na çıktı. Standard Liege ve FC Eindhoven kulüplerin­de oynayan Anıl Koç, Türkiye’de 2016-17’de Antalyaspo­r’da oynadı. Genç krampon son olarak Litvanya takımı Atlantas Klaipeda forması giydi. (İzmir/dha)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye