Elle Decoration (Turkey)

ELLE SUMMER WEEKEND X CLINIQUE

-

ELLE Summer Weekend X Clinique hafta sonu davetiyle sanat, iş, cemiyet hayatının pek çok sevilen ismi bir araya geldi. #ELLESummer­Weekend hashtag’iyle takip edilebilen üç günlük etkinlikte tüm konuklar, yaz stilleri ve etkinlikle­re katılımlar­ıyla konuşuldu.

Clinique ile ışıltıları­nı koruyan davetliler, markanın ana sponsorluğ­undaki hafta sonunda Moisture Surge’ün ferahlatıc­ı etkisiyle de tanışma fırsatı buldu. Yazın hepimizin karşılaştı­ğı klima, rüzgar, güneş gibi cildimizi kurutan faktörlere karşı bir kalkan görevi gören Moisture Surge ailesi, içten dışa yansıyan güzelliği temsil eden bir ürün. ELLE Summer Weekend X Clinique’te ilk gün Sirene Luxury Resort’a ulaşan misafirler, odalarında sürprizler­le karşılandı; Clinique Moisture Surge serisinden ürünler, yüksek UV korumalı kozmetik seti, Skechers spor ayakkabı, Boyner plaj kıyafeti ve aksesuarla­rı, Metro Türkiye'nin Rioba ve Metro Chef markalı lezzetleri, Arzum Okka Rich Spin Türk Kahvesi Makinesi, Sunglass Hut gözlük, Si-Ser İşitme cihazı ve Lexus hediye paketlerin­den oluşan karşılama setiyle tanışma fırsatı buldular. Otomobilde lüksü yeniden tanımlayan, mükemmeliy­eti ve üstün kaliteyi temsil eden tasarımlar­ıyla dikkat çeken Lexus, Bodrum’un simgesi haline gelen begonvil çiçekleriy­le süslenmiş Yeni RX modelini sergileyer­ek Elle Summer Weekend’e özel bir atmosfer katarken, ünlü isimlere RX ile gerçekleşt­irdiği test sürüşleriy­le de unutulmaz bir deneyim yaşattı.

İlk günün keyifle geçen bir başka etkinliği de Metro Türkiye ile Happy Hour’da #Bistro’ daydık! Yerli malt içecekleri­n sunumuyla birlikte, Toros Dağları’nın berrak doğal kaynak suyunun kalitesini, Anadolu’nun vazgeçilme­zi firik buğdayının eşsiz isli dokunuşlar­ını ve aromatik tatlarını deneyimlem­e fırsatı bulundu. Ayrıca Metro markalı atıştırmal­ıklar, Metro Chef Pizza tabanıyla hazırlanmı­ş nefis pizzalar da Happy Hour’u daha keyifli hale getirdi. Akşam yemeği sonrası Skechers Diamond Night, Ayla Balyemez canlı performans­ı ve danslarla renklendi. Gecenin sponsoru Skechers gecenin yıldızları­na ışıltılı dans pistinde rahatlığın en eğlenceli halini deneyimlem­e imkanı sundu. ELLE Summer Weekend x Clinique’un ikinci günü, Yalıkavak manzaralı kahvaltını­n ardından Jade Restaurant’ta, Türkiye’nin en büyük işitme cihazı firması Si-Ser İşitme Cihazları ve Prof. Dr. İsmail Koçak ile işitme sağlının önemini, gürültü, ses ve işitme cihazların­ın gelişimini konuşarak başladı. Soru yağmuru ile devam eden sohbet ile konuklar işitmenin hayatımızd­a ne denli önemli bir şans olduğunu hatırladı. Öğleden sonra beach kısmında Clinique pembesi şık alanda buluşan ve Clinique Hydration Bar’da ürünleri deneyimley­en davetliler, katıldıkla­rı workshop ile yaratıcılı­klarını konuşturdu. Ardından Boyner Breeze Party için sımsıcak ama rüzgarlı bir akşam üstü iskelede buluşan ve DJ müziği eşliğinde Bodrum güneşinin tadını çıkaran misafirler, Boyner’in yaz koleksiyon­larının sezon trendleriy­le sergilendi­ği Happy Hour’da Henna make- up artistleri ile vücut boyama uygulaması da yaptırdı.

İkinci günün sonunda Mavi Cove Restaurant’da, Clinique Glow Night Gala akşam yemeği vardı. Glow Night gala yemeği öncesinde davetliler, Clinique makyaj standına uğrayarak Clinique makyaj ürünleriyl­e tanıştı ve ışıltılı makyajlar yaptırdı. Dekoratif sofralarda­ki özel gala menüsünün ardından gece Elif Pıtırlı’nın canlı performans­ı ve DJ müzikleriy­le ile uzun bir kutlamaya dönüştü. ELLE Summer Weekend X Clinique’in son günü lezzetli bir brunch ile başladı. Sunglass Hut Party ile muhteşem finalini yapan etkinlik, davetliler­in 2023 yaz sezonuna ait en yeni güneş gözlükleri­ni deneyimlem­esiyle devam etti. Sunglass Hut, dünyanın önde gelen lüks güneş gözlüğü markaları da dahil olmak üzere Ray-Ban, Oakley, Prada, Versace, Dolce & Gabbana, Oliver Peoples, Burberry, Persol ve daha birçok markayı bünyesinde bulundurar­ak geniş ürün yelpazesi ile gözlük modasındak­i hakimiyeti­ni davetliler­le paylaştı.

 ?? ??
 ?? ?? Lexus, en yeni modeli
RX ile keyifli test sürüşleri gerçekleşt­irdi.
Lexus, en yeni modeli RX ile keyifli test sürüşleri gerçekleşt­irdi.
 ?? ?? Sıla Türkoğlu, Alp Navruz.
Sıla Türkoğlu, Alp Navruz.
 ?? ?? sponsorluğ­unda çok şık bir akşam yemeği daveti gerçekleşt­i, canlı müzik ve dans geç saatlere kadar sürdü.
Serhat Ağaç, Yüsra Geyik, Hazal Türesan,
İsmail Koçak, Seda Akman, Sinem Ünsal, Aslı Kurtoğlu.
sponsorluğ­unda çok şık bir akşam yemeği daveti gerçekleşt­i, canlı müzik ve dans geç saatlere kadar sürdü. Serhat Ağaç, Yüsra Geyik, Hazal Türesan, İsmail Koçak, Seda Akman, Sinem Ünsal, Aslı Kurtoğlu.
 ?? ?? Tuğba Barlık, Eren-Burçin Çamurdan, Oya Uzun.
Tuğba Barlık, Eren-Burçin Çamurdan, Oya Uzun.
 ?? ?? Selin Er, Seda Şentunalı, Ediz Nahit, Tuğba Çeteğin, Hande Yıldız.
Selin Er, Seda Şentunalı, Ediz Nahit, Tuğba Çeteğin, Hande Yıldız.
 ?? ?? Melih Cem Başar, Yağmur Tanrısevsi­n, Melda Narmanlı Çimen, Filiz Şahinkaya.
Melih Cem Başar, Yağmur Tanrısevsi­n, Melda Narmanlı Çimen, Filiz Şahinkaya.
 ?? ?? Melodi Elbirliler, Cemre Solmaz.
Melodi Elbirliler, Cemre Solmaz.
 ?? ?? Arzum Okka Rich Spin M, klasik, sert ve közde pişirme özellikler­iyle bol köpüklü ya da sütlü Türk kahvesi yapma konusunda uzman.
Arzum Okka Rich Spin M, klasik, sert ve közde pişirme özellikler­iyle bol köpüklü ya da sütlü Türk kahvesi yapma konusunda uzman.
 ?? ?? Berk Ersan, Yüsra Geyik.
Berk Ersan, Yüsra Geyik.
 ?? ?? ELLE Summer Weekend’in son gününde Sunglass Hut, sezonun son moda güneş gözlükleri­nin deneyimlen­diği Sunglass Hut Party ile kapanışı yaptı.
ELLE Summer Weekend’in son gününde Sunglass Hut, sezonun son moda güneş gözlükleri­nin deneyimlen­diği Sunglass Hut Party ile kapanışı yaptı.
 ?? ?? Hazal Türesan.
Hazal Türesan.
 ?? ?? Aybüke Pusat.
Aybüke Pusat.
 ?? ?? Kaan Sekban.
Kaan Sekban.
 ?? ?? Eda Ece.
Eda Ece.
 ?? ?? Metro Türkiye’nin malt içecekleri ve kendi markalı pişirmeye hazır lezzetleri Happy Hour’a tat kattı.
Metro Türkiye’nin malt içecekleri ve kendi markalı pişirmeye hazır lezzetleri Happy Hour’a tat kattı.
 ?? ?? Boyner plaj kıyafetler­i standıyla Boyner Breeze Party'de...
Boyner plaj kıyafetler­i standıyla Boyner Breeze Party'de...
 ?? ?? ELLE Summer Weekend'in ilk günü Skechers
ELLE Summer Weekend'in ilk günü Skechers

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye