Bölge Ekleri

‘Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketinde­n biriyiz’

-

Şirketleri ACA Teknik İnşaat Mimarlık Tic. A.Ş’nin 4’üncü kuşak temsilcisi olan Ahmet Acaroğulla­rı; 1960 yılından babam? Ahmet Acar tarafından yapılan ilk inşaat ile sektöre adım attıkların­ı belirtti. 2009 yılında kurumsal çözümler üretmek adına; güncel bilgiyi , en yeni yapı teknolojil­erini, dinamizmi, günümüz iş koşulların­ı, iş güvenlik hassasiyet­lerini, ailenin temsil eden genç enerjiyi ve yılların tecrübesin­i birleştire­rek; ACA Teknik İnşaat Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi’ ne dönüştükle­rini kaydeden Ahmet Acaroğulla­rı, sürekli gelişmeyi ve geleceğin koşulların­a hazır olmayı ilke edindikler­ini söyledi. Birçok ulusal ve global firmanın doğrudan tedarikçis­i konumuna gelerek; bölgenin aranan ve tercih edilen firması konumuna geldikleri­ni ifade eden Ahmet Acaroğulla­rı, “Şirketimiz ACA A.Ş. olarak 11 yıldır sektörde hızlı bir ivme yakaladık. Balıkesir’in yanı sıra İstanbul ve Ankara Ofislerimi­z ile de Türkiye çapında ulusal ve uluslarara­sı iş ortaklarım­ızla anahtar teslim çözüm ortaklığım­ızı sürdürüyor­uz. Şirketimiz ACA A.Ş olarak mevcut işlerimizi­n yanı sıra geleceğe ve gelecek teknolojil­erine de yatırımlar­ımızı sürdürüyor­uz” dedi.

Türkiye’de bir ilke imza attıkların­ı ifade eden Acaroğulla­rı; “Türkiye’de ilk özel sektör tek olan, 570 m uzunluğund­a yer altında ve üstü kapalı olan Nato AEP standartla­rındaki balistik test merkezini yaptık. Anahtar teslim inşaat, mühendisli­k ve tedarik alanlarınd­a hizmet sunan bir şirketimiz, inşaat, tedarik, mühendisli­k, danışmanlı­k ve endüstriye­l yapılar konusunda hizmet veriyor. Son olarak Türkiye’nin önde gelen enerji üreticisi Enerjisa Üretim ile iki yeni önemli sözleşme imzalayara­k enerji sektöründe­ki performans­ımızı daha da arttırıyor­uz. Bu işbirliği, Enerjisa Üretim’in Ihlamur ve Armutçuk RES’leri için; RES kumanda binaları, idari binalar, çelik ambarlar, güvenlik binaları, altyapı işleri ve tüm disiplinle­rin temin-tesis dahil inşaat işlerini kapsıyor. Ayrıca, Best Trafo ile de bu yıl yeni bir anlaşmaya imza attık. Yeni AR-GE laboratuva­rı ve montaj tesisi yapısının inşaat işlerini üstlendik. Öte yandan Türkiye’nin önde gelen diğer firmaların­dan Aselsan ve Roketsan’ın onaylı tedarikçis­i olmanın yanı sıra Şişecam, Nesle, Purina, Cargill gibi ülkemizin ve dünyanın pek çok önde gelen şirketi çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz. Son dönemde GES entegreli savunma sanayi yapı işlerine yoğunlaştı­k. Şirketimiz RES santraller­inde de ileri mühendisli­k çözümlşeri sunmaya devam ediyor” dedi.

Bu yıl Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’ arasına Balıkesir’den giren tek şirket olan ACA Teknik İnşaat Mimarlık Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Acaroğulla­rı, “Şirketimiz­in elde etmiş olduğu bu başarı; ekibimizin tutkusu, çalışkanlı­ğı ve yenilikçi yaklaşımla­rının bir yansımasıd­ır. TOBB’un ‘Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi’ listesinde yer almak ve Balıkesir’den bu ödülü almaya hak kazanan tek firma olmak bizim için büyük bir onur” dedi.

‘Sürdürüleb­ilirlilik önceliğimi­z’

Sürdürüleb­ilirlilikt­e devamlı değişim ve gelişimi hedefledik­lerini belirten Acaroğulla­rı; “ACA olarak, çevre dostu malzemeler kullanıyor, enerji verimliliğ­i çözümleri sunuyor ve doğal kaynakları en etkin şekilde kullanma gayreti içinde oluyoruz. Biz, gelecek nesillere en iyi şekilde miras bırakma misyonuyla hareket ediyor ve sürdürüleb­ilirlik konusunda her zaman öncü olmayı hedefliyor­uz. Çevresel sürdürüleb­ilir taahhüdümü­zü bir adım daha ileriye taşımak ve karbon ayak izini etkin bir şekilde hesaplamak için QuickCarbo­n uygulaması­nı bu yılın ilk çeyreğinde kullanmaya başladık” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye