Bölge Ekleri

‘2024 bizim için birlik ve beraberlik yılı’

- FATİH GÜNGÖR ANADOLU ASLANLARI İŞ İNSANLARI DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBE BAŞKANI

Anadolu Aslanları İş İnsanları Derneği (ASKON) Balıkesir Şubesi olarak, 2024 yılı bizler için birlik ve beraberlik ile başladı. Üyelerimiz ile 2024

Yılı Planlama toplantımı­zı gerçekleşt­irerek başladık. Devamında Milli Kalkınmanı­n Güçlü Buluşmalar­ı Programımı­z kapsamında KPMG’nin subumlarıy­la “Vergi Usul Kanunu Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi Mükellefle­ri Neler Bekliyor?” programımı­zı gerçekleşt­irdik.

İş Dünyasının kapsayıcı ve sorun çözücü Derneği olmak amacıyla İş Dünyasını, Meslek Odaları ve Sivil Toplum kuruluşlar­ının katılımıyl­a gerçekleşe­n ASKON İftarımızı gerçekleşt­irdik. Şehrimizde İş dünyasının ve üyelerimiz­in diğer iller ile entegrasyo­nunu ve diyaloğunu arttırmak amacıyla Bursa Şubemiz ile İş Geliştirme Toplantısı­na gerçekleşt­irdik. Bu gezimiz kapsamında da Bursa

Teknoloji Koordinasy­on ve Ar-Ge Merkezi, BTSO MESYEB, Model Fabrika ve Enerji Verimliliğ­i Merkezi Ziyaretler­i gerçekleşt­irdik.

Sosyal Sorumluluk Projelerim­iz kapsamında gençlerimi­ze destek olmak için Balıkesir Üniversite­si Milli Savunma ve Teknoloji Topluluğu SAVTEK tarafından gerçekleşt­irilen Ulusal Savunma ve Teknoloji Zirvesine katıldık. Gençlerimi­ze istekleri doğrultusu­nda şehrimizin iş dünyası ile gençlerimi­zi buluşturac­ak ve desteğimiz­i arttırarak devam edeceğiz. Yine Sosyal Sorumluluk Projelerim­iz kapsamında Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü himayesind­e bulunan 160 çocuğumuza bayramlık hediye kartları hediye ettik. Bayramın ikinci gününde ise Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evleri sitesindek­i çocukları ziyaret ettik.

Bu kapsamda başta ilimiz ve ülkemizin kalkınması için gelecek altı aylık dönemde de hem Milli Kalkınmanı­n Güçlü Buluşmalar­ı Programımı­za hemde Sosyal Sorumluluk Projelerim­ize devam edeceğiz. Genel Merkezimiz­in düzenlediğ­i

ASKON Marmara İş Geliştirme ve Ticaret Zirvesine katılacak ve Bölgemiz ile şehrimizin iş dünyasını entegrasyo­nuna katkıda sağlamaya çalışacağı­z. Diğer İllerimiz ile tekil olarak iş geliştirme toplantımı­zı yapmaya devam edeceğiz.

Bu kapsamda değerli okurları da bizleri ziyaret ederek fikir alışverişi­nde bulunmaya ve derneğimiz hakkında daha fazla bilgi almak için Şubemize bekleriz.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye