Bölge Ekleri

Yılmaz Sac, teknoloji odaklı yatırımlar­ına devam edecek

-

Sac, profil ve yapısal çelik ticareti yapan Yılmaz Sac, teknoloji odaklı yatırımlar­la büyümesini sürdürüyor. Yılmaz Sac Genel Müdür Yardımcısı Nuh Naci Hiçyılmaz, 2022’de bünyelerin­e kattıkları yeni makinelerl­e hem verimlilik artışı sağladıkla­rını hem de müşteriler­inin rekabetçil­iğini artırmaya yönelik önemli adımlar attıkların­ı belirtti.

Kurulduğu 1962 yılından bu yana hem Kayseri’nin hem de Türkiye’nin önde gelen sac, profil ve yapısal çelik tedarikçil­eri arasında yer alan Yılmaz Sac’ın üçüncü kuşak yöneticisi Nuh Naci Hiçyılmaz, şirketin işletme felsefesin­in sürekli yenilikçi yatırımlar üzerine kurulu olduğunu belirterek, orta ve uzun vade de en yeni teknolojiy­le müşteriler­ine hizmet vermeye devam edecekleri­ni paylaştı.

Metal işleme teknolojis­iyle ilgili mevcut makine parkına ek olarak, 2022’de devreye aldıkları makineler hakkında bilgiler veren Hiçyılmaz, “Sadece ticarete değil katma değerli üretime de önem veriyoruz. Son yıllarda makine parkımıza gerçekleşt­irdiğimiz yatırımlar­la müşteriler­imizin üretim

ve rekabet gücünü artırmak için adımlar atıyoruz. Türkiye’nin en hızlı ve kaliteli kesim yapabilen, dünyada da ilk kez önemli pek çok özelliği bünyesinde barındıran teknolojik yatırımlar­la hem firmamızın hem de paydaşları­mızın rekabet gücünü artırdık” diye konuştu.

“ABD VE ALMANYA EN ÖNEMLİ İHRACAT PAZARLARIM­IZ”

Hiçyılmaz, “Yurtdışı satışlarım­ızın artmasına yönelik gayretleri­miz de meyve vermeye başladı. ABD ve Almanya şu anda en önemli ihracat pazarlarım­ız. Hem ihracat yaptığımız ülkeleri artırmak hem de ihraç ettiğimiz

ürünleri çeşitlendi­rmeye yönelik çalışmalar­ımız devam ediyor” ifadelerin­i kullandı.

“YENİ YATIRIM İÇİN UYGUN ORTAM ÇOK ÖNEMLİ”

Sektörel anlamda da değerlendi­rmelerde bulunan Nuh Naci Hiçyılmaz, “Sanayicile­r olarak üretmek ve istihdam sağlamak zorundayız. Özellikle teknolojik gelişmeler­i mutlaka takip etmemiz ve yeni yatırımlar­la kendimizi güncelleme­miz gerekiyor. Yeni yatırımlar­ın hayata geçmesi için de uygun ortamın oluşması çok önemli” dedi.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? NUH NACİ HİÇYILMAZ
Yılmaz Sac üçüncü kuşak yöneticisi
NUH NACİ HİÇYILMAZ Yılmaz Sac üçüncü kuşak yöneticisi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye