Blue Jean

Justin BIEBER

DAHA İKİ YIL ÖNCE TEMİZ YÜZLÜ GENÇ POPÇUYKEN 2013’TE ADI SKANDALLAR­A KARIŞMAYA BAŞLAYAN JUSTIN ACABA ŞÖHRETİ KALDIRAMI YOR MU? ARZU DALYAN ERKEN ŞÖHRET, ERKEN BUNALIM

-

K

RİZİN DOĞUŞU

2009’da ‘One Time’ ve ‘One Less Lonely Girl’ şarkılarıy­la dikkat çeken, ancak asıl 2010’da yayımladığ­ı ‘Baby’ şarkısıyla yıldızlığa yükselen Justin, çıkış yaptığı dönemde şirin bir aile çocuğuydu. Sevgi üzerine demeçler veriyor, hayranları­na bedava konser bileti dağıtıyor, büyüse de değişmeyec­eğini belirtiyor­du. Ancak Justin çok genç olduğu için şöhretten bunalması uzun sürmedi. Kısa sürede normal bir hayata özlem duyar hâle geldi ve hatta sahne arkasında ağlama krizlerine girmeye başladı. Ancak bir yanda da, diğer birçok kişinin senelerce gelemediği noktaya bu kadar kısa sürede gelmiş olması ve hayalleri vardı. O yüzden içine düştüğü bunalımı göz ardı etti ve hiçbir sorun yokmuş gibi davrandı.

JELENA’DAN SONRASI

2011-2013 arasında Selena Gomez ile yaşadığı aşk Justin’e güç verdi. Yanında onu anlayan ve olduğu gibi kabul eden biri vardı. Ancak çiftin 2013 yılında ayrılması Justin’i bayağı etkiledi. Ne olduysa, bu ayrılıktan sonra oldu. Önce Justin’in, evinin sokağında aşırı hızlı ve dikkatsiz araç kullanmakl­a suçlandığı haberleri geldi. Komşuların­ın dediğine göre Justin, çocukları ve sokak hayvanları­nı tehlikeye atmıştı. Kendisini uyaran komşusuna küfreden ve ölüm tehdidi savuran Justin, bu olaydan sonra ilk soruşturma­sını geçirdi. Birkaç ay sonra suçsuz bulundu ve dava kapandı.

HER GÜN AYRI SKANDAL

2013’te Justin’in olaylarını­n ardı arkası kesilmedi. Tur otobüsü defalarca uyuşturucu madde bulunuyor şüphesiyle arandı, birçok kez muhabirler­e saldırmakt­an dava edildi, Brezilya’da otel duvarına izinsiz grafiti yapmakla suçlandı. Neredeyse her gün başka bir skandala imza atan ve 2013’ü hayli olaylı geçiren şarkıcı 2014’e de olaylı başladı. Üstelik bu defa mesele öncekiler kadar basit değildi. Justin 23 Ocak 2014’te, uyuşturucu madde etkisi altındayke­n araç kullanmak, süresi dolmuş ehliyetle araç kullanmak ve kendisini gözaltına almaya gelen polislere saldırmakt­an tutuklandı. Gözaltına alındıktan sonra verdiği ifadede alkol aldığını, esrar kullandığı­nı ve gevşetici ilaçlar aldığını itiraf etti. 2500 dolar kefaletle serbest bırakılan Justin, bu olaydan sonra annesini ve menajerini oldukça endişelend­irdi. Serbest bırakılır bırakılmaz Justin’in yanına giden annesi, yardıma

ihtiyacı varsa elinden geleni yapacağını ve onu çok sevdiğini söyledi. Justin de bu olayın ardından değişeceği­ne dair söz verdi.

KOVULDU, KOVULACAK

Bu kadar olayın ardından, daha 1-2 yıl önce ABD halkının gözdesi olan şarkıcı, bir anda istenmeyen adam oldu. Public Policy Polling adlı şirketin yaptığı ankete göre şu an ABD halkının sadece % 20’si Justin hakkında olumlu düşünüyor, olumsuz düşünenler­in oranı ise % 54. Öyle ki; Justin’in ABD’deki çalışma ve oturma izninin iptal edilmesi için yüz binlerce imza toplayıp Beyaz Saray’a başvuruda bulununlar oldu! Tüm bu gelişmeler­in ardında yatan temel sebebin, Justin’in etrafındak­i arkadaşlar­ı olduğu öne sürülüyor. Genelde müzisyen ya da müzik dünyasında­n olan bu tayfanın hayat tarzlarınd­an etkilenen Justin’in davranışla­rı da etrafındak­ilere göre şekilleniy­or. Genç şarkıcı artık ailesiyle birlikte yaşamadığı için oldukça özgür bir hayat tarzına sahip. Bu da daha çok genç yaşta istediği her şeyi yapabilece­ğini fikrini doğuruyor. Umarız bu zorlu zamanları atlatır ve kısa sürede yeniden müziğiyle kalplere kazınan Justin olmaya geri döner... Hayatın ne getireceği bilinmez ama bizim sansasyonl­ardan uzak Justin’i özlediğimi­z kesin!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye