Veckans NU!

KHLOÉS HELKROPPS- REOVERING!

” Gör om, gör rätt” verkar vara Khloé Kardashian­s nya motto. Efter uppbrottet från Tristan Thompson planerar hon att göra om sin kropp totalt!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: TT, I NSTAGRAM

” Det är en läskig syn!”

Ingen kroppsdel i världen är lika omtalad som Kim Kardashian­s rumpa, men nu ger sig syrran Khloé, 34, in i plastik- matchen! Efter det traumatisk­a uppbrottet från 28- åriga Tristan Thompson – som förorsakad­es av att basketspel­aren var otrogen vid upprepade tillfällen – har Khloé nu bestämt sig för att börja om från början – i en helt ny kropp!

FAMILJEN ÄR OROLIG

Plastikryk­ten har förföljt stjärnan i många år, och jämför man bilder med några års mellanrum på stjärnans ansikte är det lätt att förstå varför. Nu skvallras det dock om att ingreppen är på väg att gå överstyr.

– Hon kan inte fortsätta med sina små ansiktslyf­t. Alla ser att hon har gått alldeles för långt. Hon är expert på att snygga till sina bilder i Photoshop, och hon bär alltid mängder av smink. Men när hon är ensam framför spegeln är det en läskig syn, och hennes nära och kära är oroliga, säger en insider i tidningen NW.

VILL HA IKONISK KLYFTA

Trots vännernas oro har inte stjärnan några som helst planer på att sakta ner. Tvärtom har hon fler storslagna idéer för sin kropp.

– Khloé har varit med om mycket på kort tid, och hon använder plastik för att ge sig själv bättre självförtr­oende. Efter att hon dumpade Tristan har hon injicerat mängder av läppfiller­s, Botox och rumplyft. Hon pratar också om att göra om brösten, säger källan.

Även Khloé själv erkänner att hon är sugen på att göra om behagen.

– Sådana här bh: ar får mig att vilja förstora brösten. Den här klyftan är ikonisk. Men när jag tar av mig bh: n är det ingenting kvar sedan jag fick barn. Men we'll fake it ' til we make it, sa hon i en video på Insta story efter Diana Ross 75- årsfest.

” Det har gått alldeles för långt!”

 ??  ?? Det blir allt svårare för Khloé Kardashian att förneka att hon har lagt sig under kniven. Jämför man nya bilder på stjärnan med foton från förr ser man en tydlig skillnad på hennes ansikte. Både näsa och mun har fått ett ändrat utseende.
Det blir allt svårare för Khloé Kardashian att förneka att hon har lagt sig under kniven. Jämför man nya bilder på stjärnan med foton från förr ser man en tydlig skillnad på hennes ansikte. Både näsa och mun har fått ett ändrat utseende.
 ??  ?? Föga förvånande har Tristan Thompson raskt gått vidare och flörtar vilt med nya kvinnor efter separation­en.
Föga förvånande har Tristan Thompson raskt gått vidare och flörtar vilt med nya kvinnor efter separation­en.
 ??  ?? ” Hon är expert på att snygga till sina bilder i Photoshop”, säger en källa. Är det bara vi som tycker att Khloé är ruskigt lik Chrissy Teigen på den här bilden?
” Hon är expert på att snygga till sina bilder i Photoshop”, säger en källa. Är det bara vi som tycker att Khloé är ruskigt lik Chrissy Teigen på den här bilden?
 ??  ?? Stjärnan är avundsjuk på sina egna bröst från Diana Ross 75- årsfest. Först kom ansiktet, och nu vill Khloé även göra om sina bröst!
Stjärnan är avundsjuk på sina egna bröst från Diana Ross 75- årsfest. Först kom ansiktet, och nu vill Khloé även göra om sina bröst!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden