Veckans NU!

Mila & Ashton

Efter hemliga natten med Demi Moore Det ser mörkt ut för Mila Kunis och Ashton Kutchers äktenskap, efter att Ashtons hemliga relation med exet Demi Moore har uppdagats!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

För första gången sedan ” That 70' s show”- tiden gick nyligen Mila Kunis, 34, och Ashton Kutcher, 40, på röda mattan tillsamman­s. Men det var inga lyckliga miner på parets läppar. Skådisarna, som har varit gifta i över tre år och har barnen Wyatt, 3, och Dimitri, 1, ihop, höll sig långt ifrån varandra innan de gick in på mattan, och besökare vittnar om att det var spänd stämning mellan makarna.

– Mila ville inte ens titta på honom, säger en källa i tidningen Life & Style.

Och nog fanns det anledning till osämja mellan dem. Mila sägs nämligen ha fått nys om att Ashton har haft en hemlig relation med exet Demi Moore, 55!

GICK PÅ BRÖLLOP IHOP

Ashton och Demi har knappt setts ihop sedan de annonserad­e sin skilsmässa 2011, efter att Ashton var otrogen med en 22- årig kvinna på en fest. Men för några veckor sedan hände det. Exmakarna återförena­des på gemensamma vännen Guy Osearys storslagna bröllop i Brasilien, och fångades till och med på bild ihop!

De båda stjärnorna verkar ha haft svårt att hålla sig ifrån varandra under festen, och vittnen avslöjar att Ashton och Demi lämnade till-

ställninge­n samtidigt på natten!

– Demi lämnade festen bara minuter efter Ashton. Det var som att de passade på när inte Mila var med, säger ett vittne i tidningen US Weekly.

Vem vittnet på den kändistäta tillställn­ingen var förtäljer inte historien, men med på festen var bland annat Milas kompis, smyckesdes­ignern Jennifer Meyer, och det är inte omöjligt att det var hon som avslöjade Ashtons svek för Mila!

GÅR I TERAPI

Mila och Ashton har haft det tufft på relationsf­ronten ett bra tag. I november 2016 blev paret tvåbarnsfö­räldrar, och medan Mila jobbar med kommande filmen ” Amusement park” är det Ashton som tar hand om ungarna – när han inte festar med sitt ex i Brasilien det vill säga!

– De har haft en riktigt bråkig period. De har gått i parterapi för att lösa sina problem, säger en källa i tidningen Life & Style.

Och inte blir det bättre av att Ashtons och Demis heta natt även har nått Mila! Den misstänkta otroheten sägs vara det som gjort att hon har fått nog, och nu ser en skilsmässa ut att vara oundviklig.

– Situatione­n är mycket värre än någon kan förstå. Det är så mycket spänning mellan dem numera, säger en källa i Star Magazine.

” Milas vän avslöjade sveket!”

 ??  ?? Ashton och Demi har knappt setts sedan skilsmässa­n. Här är ett av de sällsynta tillfällen­a när de sågs lämna en flygplats i Los Angeles tillsamman­s 2013 – två år efter att skilsmässa­n annonserat­s.
Ashton och Demi har knappt setts sedan skilsmässa­n. Här är ett av de sällsynta tillfällen­a när de sågs lämna en flygplats i Los Angeles tillsamman­s 2013 – två år efter att skilsmässa­n annonserat­s.
 ??  ??
 ??  ?? Ashton Kutchers och Mila Kunis äktenskap är snart över.
Ashton Kutchers och Mila Kunis äktenskap är snart över.
 ??  ?? ... och bara minuter senare stack även Demi! Det luktar uppgjort, det här... För första gången sedan 2013 har Demi och Ashton setts ihop igen! Med på den kändistäta festen var även stjärnor som Madonna, Noel Gallagher, P. Diddy, Dakota Johnson, Elon...
... och bara minuter senare stack även Demi! Det luktar uppgjort, det här... För första gången sedan 2013 har Demi och Ashton setts ihop igen! Med på den kändistäta festen var även stjärnor som Madonna, Noel Gallagher, P. Diddy, Dakota Johnson, Elon...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden