Veckans NU!

NAOMI & CARA I VILT SLAGSMÅL

" DE SKREK OCH KNUFFADE VARANDRA"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

En catfight av rang utbröt nyligen mellan de båda modellerna Cara Delevingne och Naomi Campbell. Enligt uppgift var det Rihanna som utlöste fajten.

Cara Delevingne, 22, må vara en gröngöling i förhålland­e till modellräve­n Naomi Campbell, 44 – men det betyder inte att hon backar i en fajt. På en efterfest under modeveckan i Paris utbröt ett slagsmål mellan de båda modellerna.

– Det blev riktigt högljutt och till och med fysiskt ett tag. De skrek och knuffade varandra, säger en källa enligt sajten Page Six.

BRÅKADE OM RIHANNA

Enligt uppgift började allt med att Naomi antydde att Cara hade varit respektlös mot deras gemensamma väninna Rihanna, 27. Det fick den unga modellen att se rött.

– Det var en fullsmocka­d fest och Naomi stod och snackade en massa nonsens. Cara förstod ingenting eftersom hon tycker om Rihanna. Hon sa till Naomi att dra därifrån, säger ett ögonvittne. Men supermodel­len vägrade enligt uppgift flytta på sig, vilket ledde till slagsmål.

– Naomi puttade till Cara som knuffade tillbaka. Sedan började Cara att dra henne i löshåret, men som tur var satt allt kvar, fortsätter ögonvittne­t.

KÄND FÖR SITT TEMPERAMEN­T

Rihanna var själv inte på plats under tumultet, men tidigare under modeveckan sågs trion tillsamman­s flera gånger.

– Cara och Rihanna har blivit riktigt tajta på sistone. De ser varandra som bästa vänner, säger en källa enligt sajten E! Online.

Naomi är känd för sitt heta temperamen­t och har tidigare anklagats för att ha varit våldsam mot såväl anställda som kollegor. En gång dömdes hon till böter för att ha kastat en mobiltelef­on i huvudet på sin assistent. En annan gång attackerad­e hon två polismän på en flygplats och dömdes till samhällstj­änst. Inte en tjej man vill hamna i slagsmål med alltså, om man inte heter Cara det vill säga!

 ??  ??
 ??  ?? "CARA DROG HENNE I HÅRET"
Två av modevärlde­ns största profiler, Cara Delevingne och Naomi Campbell, ska ha hamnat i ett våldsamt slagsmål under Paris modevecka.
"CARA DROG HENNE I HÅRET" Två av modevärlde­ns största profiler, Cara Delevingne och Naomi Campbell, ska ha hamnat i ett våldsamt slagsmål under Paris modevecka.
 ??  ?? Cara och Rihanna är bästa kompisar och har hängt tillsamman­s länge. Därför blev Cara rasande när Naomi beskyllde henne för att ha snackat skit om Rihanna.
Cara och Rihanna är bästa kompisar och har hängt tillsamman­s länge. Därför blev Cara rasande när Naomi beskyllde henne för att ha snackat skit om Rihanna.
 ??  ?? Enligt uppgift handlade fajten om Rihanna. Naomi ska ha anklagat Cara för att vara respektlös mot sångerskan.
Enligt uppgift handlade fajten om Rihanna. Naomi ska ha anklagat Cara för att vara respektlös mot sångerskan.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden