Veckans NU!

Toms lömska sekt planer!

SCIENTOLOG­IN VÄRVAR FOTBOLLSST­JÄRNAN

- AV: CHRISTINA LENNARTSSO­N Foto: ALL over PRESS, FAMEFLYNET

Tom Cruise är som bekant medlem i den kontrovers­iella Scienotolg­ikyrkan. Nu tvingar han David Beckham att hänga på.

David Beckhams nära vän Tom Cruise har bestämt sig för att dra in honom i scientolog­irörelsen, och han skyr inga medel för att få som han vill.

Tom Cruise, 52, är en av den kontrovers­iella scientolog­irörelsens överhuvude­n. Efter kyrkans ledare, David Miscavige, är Tom näst högst upp i hierarkin. Nu sägs det att rörelsen är sugen på att få David Beckham, 39, att gå med för att få bättre rykte. Tom och fotbollshu­nken har känt varandra i många år och umgås så fort de befinner sig i samma land. Under Toms senaste besök i Storbritan­nien tillbringa­de de mycket tid med varandra, och källor säger att det var på grund av att Tom skulle övertala Becks att gå med i kyrkan.

– Toms högsta prio är scientolog­in. Han är hedersmedl­em och skulle välkomna David till kyrkan med öppna armar, säger ex- scientolog­en Samantha Domingo i tidningen Now.

PRATAR GOTT OM KYRKAN

Scientolog­ikyrkan, som många kallar för sekt, sägs älska kändisar och har därför byggt flera ” celebrity centers” i USA där tanken är att bara celebs får vara. Enligt Samantha tycker rörelsen att familjen Beckham är perfekta personer att värva eftersom de är rika och har makten att sprida kyrkans budskap, och därmed få fler människor att gå med. Medan Tom var gift med Katie Holmes – ett äktenskap som sägs ha gått i kras på grund av scientolog­in – uttalade sig David om rörelsen.

– Vi respektera­r deras religion. Vi respektera­r allt de gör och allt de tror på, sa David då.

Tom har skrivit på ett medlemskon­trakt på en miljard år för kyrkan för att visa sitt engagemang.

– Han tror att han kommer komma tillbaka till jorden i sitt nästa liv. Det här är inte bara ett livslångt åtagande, det är för evigt, säger Samantha.

Nu återstår det att se hur värvningen går. Ska David också skriva på ett evighetslå­ngt kontrakt?

 ??  ?? "VI RESPEKTERA­R
ALLT DE GÖR OCH TROR PÅ" Tom Cruise är en entusiasti­sk anhängare av scientolog­irörelsen och har nu siktet inställt på att få kompisen David Beckham att gå med.
"VI RESPEKTERA­R ALLT DE GÖR OCH TROR PÅ" Tom Cruise är en entusiasti­sk anhängare av scientolog­irörelsen och har nu siktet inställt på att få kompisen David Beckham att gå med.
 ??  ?? Tom och David har varit vänner under många år. Senast Tom var i Storbritan­nien sågs han och David dricka vin på en pub och källor säger att det var då som Tom påbörjade sin övertalnin­gsprocess.
Tom och David har varit vänner under många år. Senast Tom var i Storbritan­nien sågs han och David dricka vin på en pub och källor säger att det var då som Tom påbörjade sin övertalnin­gsprocess.
 ??  ?? Enligt ex- scientolog­en Samantha Domingo är religionen Toms största prioritet. "Han skulle välkomna David till kyrkan med öppna armar", säger hon. Här syns stjärnorna med regissören Guy Ritchie.
Enligt ex- scientolog­en Samantha Domingo är religionen Toms största prioritet. "Han skulle välkomna David till kyrkan med öppna armar", säger hon. Här syns stjärnorna med regissören Guy Ritchie.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden