Ttela

Skrufscha kunde inte rå på regerande svenska mästaren

- Johanna Josephsson johanna.josephsson@ttela.se 0520-42 27 46

På förhand en tuff match, med facit i hand blev det också precis så. Skrufscha hade inte mycket att sätta emot regerande svenska mästaren Spader Dam. – Det finns inte så mycket att säga om den här matchen, säger Linda Haglund.

Det var ingen lätt uppgift som Skrufscha ställdes inför på söndagsmor­gonen: match mot regerande svenska mästaren Spader Dam. Därför var det inte heller helt oväntat att det blev noll poäng för vänersborg­arna.

– Vi har tagit poäng mot dem förut, men det är inget man räknar med. I stället handlade det om att hålla nere siffrorna så mycket som möjligt, säger Skrufschas Linda Haglund.

Det lyckades laget med okej. Efter de första två serierna ledde Spader Dam bara med två poäng (4–6) efter att Skrufscha tagit en

” De vet vad de kan, tar det lugnt och fokuserar och kan sedan växla upp

Skrufscha

3–2-seger i serie två. Men så i serie tre tappade man matchen fullständi­gt och Spader Dam fick med sig alla fem poängen.

– Vi hängde allt med i början, men det är lite typiskt när man möter ett sånt här lag. De vet vad de kan, tar det lugnt och fokuserar och kan sedan växla upp medan vi ofta håller samma nivå hela vägen, förklarar Haglund.

I sista serien blev det återigen en jämn fajt som gästerna tog hem med 3–2. Därmed skrevs slutresult­atet till 14–6 till Spader Dams fördel.

– Någon poäng till hade vi kunnat ta. Men det var inte lättspelat i dag, vi var flera som fick slita med siffrorna, säger Linda Haglund.

Bästa poänggörar­e i Skrufscha var Beatrice Branell, 806, Linda Haglund, 781, och Jenny Karlsson, 780.

 ?? Bild: Johanna Josephsson ?? Linda Haglund och hennes Skrufscha ligger efter sju spelade matcher precis under slutspelss­trecket.
Linda Haglund
Bild: Johanna Josephsson Linda Haglund och hennes Skrufscha ligger efter sju spelade matcher precis under slutspelss­trecket. Linda Haglund

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden