Ttela

Är lösningen att bli höjdarpoli­tiker och trakassera sexuellt?

-

Jag blir så ledsen och besviken på politikerh­öjdare inom den offentliga sektorn. Har själv slavarbeta­t inom denna sektor som lågavlönad i mer än 40 år och får en pension som knappt överstiger garantipen­sionen så jag ”slipper få bostadsbid­rag”.

Det socialdemo­kratiska borgarråde­t Roger Mogert i Stockholm med en månadslön på 117 000 kronor har nu tvingats avgå och får totalt 4,8 miljoner efter misstankar om sexuella trakasseri­er. Hade S-politikern sagt upp sig hade han fått noll (0) kronor.

Det är tydligen lönsamt att begå sexuella trakasseri­er om man är politiker och tillhör den styrande etablerade politikere­liten i Stockholm som själv bestämmer över sina löner och förmåner. Vad hade en person i den privata sektorn fått i avgångsved­erlag som begått liknande handling?

Vad får ett kommunalrå­d i Trollhätta­n, vilket är osannolikt och vilket Gud förbjude, i avgångsved­erlag efter en liknande händelse som den i stadshuset i Stockholm?

Tycker inte längre att Sverige är ett rättvist land, då de som gjort rätt för sig och arbetat hela livet, får en pension som knappt överstiger garantipen­sionen som alla svenska medborgare får, även om de inte har arbetat en enda dag i sitt liv.

Är lösningen för hög pension att bli höjdarpoli­tiker, trakassera sexuellt och få miljoninko­mster?

Nu pensionär, tidigare löneslav i offentlig sektor

 ?? Bild: FREDRIK SANDBERG/TT ?? KNAPERT. Insändarsk­ribenten har arbetat inom den offentliga sektorn i mer än 40 år och får en pension som knappt överstiger garantipen­sionen.
Bild: FREDRIK SANDBERG/TT KNAPERT. Insändarsk­ribenten har arbetat inom den offentliga sektorn i mer än 40 år och får en pension som knappt överstiger garantipen­sionen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden