Ttela

Dags för årets nya stjärnor på slottet

- MIRANDA SIGANDER/TT

Ett mycket meriterat – och varierat – gäng ska medverka i årets omgång av Stjärnorna på slottet. Regina Lund är en av de utvalda och hon längtar efter att få komma igång. – Det känns som en ynnest att få vara med, jag gillar att det inte är mobbnings-tv.

I augusti ska komikern Bosse Parnevik, artisten Ann-louise Hanson, operasånge­rskan och skådespela­ren Marianne Mörck, skådespela­ren, konstnären och healern Regina Lund samt musikalstj­ärnan Peter Jöback tillbringa en intensiv vecka ihop på Teleborgs slott i Växö.

SOM VANLIGT SKA varje deltagare vara värd för varsin dag, som späckas av aktivitete­r och berättelse­r ur karriären och livet.

– Jag ser fram emot att få bo på ett slott och träffa de andra och höra deras livshistor­ier. Det känns så okomplicer­at, att få sitta i lugn och ro och prata och att få äta god mat, säger Regina Lund.

Maten och drycken bidrar onekligen till programmet­s (oftast) goda stämning. Årets kock är Edin Dzemat, bland annat känd för att ha vunnit Kockarnas kamp i TV4.

Regina Lund har precis spelat in den andra säsongen av Bonusfamil­jen, där även Marianne Mörck medverkar i rollen som mamma Birgitta.

”Det känns så okomplicer­at, att få sitta i lugn och ro och prata och att få äta god mat.”

REGINA LUND

MEN DEN HON egentligen känner bäst av de övriga deltagarna är Peter Jöback. De träffades första gången 1994 när hon gjorde musikalen I hetaste laget.

– Vi sms:ar ibland och har setts i London och fikat. Men jag känner honom inte så bra att jag inte fortfarand­e är nyfiken på honom, säger Regina Lund. Vilka nya sidor av dig kommer tv-tittarna att få se?

– Det vet jag inte ens själv än. Det får ni se, det får bli en cliffhange­r, ha.

Stjärnorna på slottet, den tolfte säsongen i ordningen, spelas in i augusti. Programmen kommer sedan att sändas i SVT med start kring jul.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden