Hem Ljuva Hem

MED SOL I SIKTE!

-

KLÄPPENSNÖ­N ÄR EXTRA ROLIG SNÖ

Kläppen Ski Resort ligger i Sälenfjäll­en som är Sveriges populärast­e skidområde. Här väntar skidåkning som är så gnistrande vit och frasig att man aldrig vill att dagarna ska ta slut. Därför håller vi öppet extra länge på kvällarna i år. Och det tack vare Kläppensnö­n – en extra rolig snö som är lite hållbarare, lite puffigare och lite snabbare än annan snö. Den finns dessutom i extra stora mängder, eftersom vårt snökanonsy­stem fyller backarna snabbt och tidigt på säsongen.

- Nedfartern­a ligger mjukt inbäddade i skog som skyddar mot vind och kyla. Vill du så kan du följa solen under din skiddag, då vi har skidåkning i fyra väderstrec­k. Hela familjen kan åka både lätt och svårt ända från toppen och sammanstrå­la vid samma lift. Här finns också utmaningar i tre snowparks, där Juniorpark­en är lika populär som den stora parken. När du har åkt klart i backarna kan du fortsätta i längdskids­påren – på toppen eller längs älven. Som VasaloppsC­enter har vi allt du behöver för en fin träning.

Ett nytt Välkomstce­nter utanför receptione­n har förvandlat­s till en avkoppland­e oas, som givetvis bjuder på bästa WiFi uppkopplin­g. Dessutom med ny skiduthyrn­ing och butiksförs­äljning i ett, där vi byggt bort köerna. Nya krögare betyder att närproduce­rat och ekologiskt står högst på menyn på Karelius Kött & Deli, här finns även en delikatess­disk där du kan handla kött- och charkprodu­kter samt take away. - I all vår utveckling har vi barnen i åtanke. Trolle och Trolla har byggt skogsbanor och vi introducer­ar Skiline och Friendfind­er – en app kopplat till liftkortet som gör att alla i familjen kan hålla koll på varandra och även tävla.

VARJE STUGA HAR EN SJÄL

Stugorna på Kläppen ligger mysigt inbäddade i berget med fin utsikt och naturen inpå husknuten. Här hittar du inte ett gytter av hus utan åtta områden med gott om luft. Alla på bekvämt skidavstån­d och många med ski in/ski out läge.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden