Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Sven Andréasson, Halmstad. Som inledning spelades Imagine upp. Flöjtist Göran Sjöwall spelade Dimman lättar av C. Nielsen, Syrinx av C. Debussy samt Vocalis av S. Rachmanino­ff. Officiant var komministe­r Birgitta Sjöström Aasa. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades Vid Frösö kyrka på orgel och flöjt.

* I Harplinge kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Thomas Jakobsson, Getinge. Som inledning sjöng solist Eva Persson Balladen om ett brustet hjärta av S. D. Finer, Låt mig få tända ljus med Siw Pettersson spelades upp. Officiant var komministe­r Ami Sundberg Janåker. Changes med Black Sabbath spelades upp. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades Öppna landskap av U. Lundell.

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Ann-charlotte ”Anncha” Karlsson. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin Gammal fäbodpsalm av O. Lindberg. Solisten Karin Nordenfelt sjöng Gabriellas sång av P. Bäckman. Kören leddes av Kristin Elmdahl som tillsamman­s sjöng En stund på jorden av Laleh. Officiant var kyrkoherde Nina Karemo. Solisten sjöng Utan dina andetag av J. Berg och avsked togs i kyrkan. Må din väg gå till mötes, irländsk visa, sjöngs av kören och som avslutning sjöng solisten Jordens färg av J. Stjernströ­m.

* I S:ta Katarina kapell har en begravning­sgudstjäns­t hållits för Hjördis Wiberg, Halmstad. Som inledning spelade organisten Christina Lindkvist Sol, vind och vatten av K. Gärdestad varefter Roger Carlsson på trumpet framförde O store Gud av C. Boberg. Officiant var prästen Birgitta Sjöström Aasa. Efter att familj, släkt och vänner tagit avsked vid kistan avslutades gudstjänst­en med att musikerna framförde folkmelodi­erna Jag har hört om en stad och Amazing grace.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden