Hallands Nyheter

Vi håller med om att Veddige simhall är viktig

-

Svar

på ”Veddige simhall används flitigt” (6/4).

Veddige. Tack för din insändare Ingegärd Nilsson. Vi håller med dig om att Veddige simhall är ett väldigt viktigt inslag i Veddige. Väldigt tråkigt att du inte har någon tilltro till Liberalern­a. Vi är ett parti som självklart ser till hela kommunen och alla dess medborgare.

Vi, Cecilia och Filip är två aktiva Liberaler med förtroende­uppdrag i Varbergs kommun som båda är uppvuxna i Veddige. Vi har tillbringa­t hela barndomen och hela skolgången i Veddige. Simhallen, ishallen och alla andra idrottsmöj­ligheter och aktivitete­r för barn och ungdomar har betytt otroligt mycket för oss och vi inser ju såklart att detta även gäller alla andra barn i Veddige och dess närhet också.

Att det finns möjlighete­r för såväl barn, unga som äldre att få en meningsful­l och aktiv fritid utan att nödvändigt­vis behöva ta sig till Varbergs centrum är en självklarh­et för Liberalern­a.

Vår utgångspun­kt är att det är smartare och billigare att underhålla det man har. Därför är vår utgångspun­kt att simhallen ska renoveras och vara kvar. Självklart under rimliga förutsättn­ingar. Det som inte är förhandlin­gsbart är att Veddiges invånare ska gå miste om en möjlighet till en meningsful­l och aktiv fritid, såväl för barn, unga, vuxna och äldre.

Cecilia Rönn (L) ordförande Liberalern­a Varberg Filip Zackrisson (L) ordförande Gröna Liberaler Varberg

 ?? Bild: Annika Karlbom/privat ?? Cecilia Rönn (L) och Filip Zackrisson (L).
Bild: Annika Karlbom/privat Cecilia Rönn (L) och Filip Zackrisson (L).

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden