Hallands Nyheter

Svensson står inför ett svårt val

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

En fortsättni­ng i Böljan Falkenberg eller gå tillbaka till Valinge Derome. Mittbacken Johanna Svensson har ett svårt val framför sig. – Jag vill avvakta tills säsongen är slut, säger hon.

Det återstår tre omgångar av Elitettan, men efter 2–5 mot Sundsvalls DFF i förra omgången står det redan klart att Böljan Falkenberg åker ur. Det innebär samtidigt att man 2019 förmodlige­n hamnar i division 1 mellersta, samma serie som Valinge Derome, ett lag som Johanna Svensson lämnade inför säsongen.

– Trots alla resultaten har det var ett väldigt roligt år och jag ångrar mig inte överhuvudt­aget. Det har varit kul att spela i Elitettan, sedan som sagt, hade man hoppats att resultaten hade gått med oss mer än de gjort, säger Johanna Svensson.

Hon skrev ettårskont­rakt med Böljan Falkenberg, med möjlighet att gå tillbaka till Valinge Derome, men hur hon gör inför nästa säsong återstår att se.

– Jag tänker att man vill avsluta här först, sedan ta lite vila och sedan börja tänka i de banorna igen. Det är inget jag vill engagera mig i nu, förklarar Johanna. Är det 50–50-läge?

– Jag vet inte. Det beror på vad man har för planer i Böljan till nästa år och vi har inte diskuterat någonting ännu.

”Trots alla resultaten har det var ett väldigt roligt år och jag ångrar mig inte överhuvudt­aget.” JOHANNA SVENSSON, BÖLJAN FALKENBERG

 ?? Bild: ROBERT BOMAN ?? Blir det Böljan Falkenberg eller Valinge Derome för mittbacken Johanna Svensson?
Bild: ROBERT BOMAN Blir det Böljan Falkenberg eller Valinge Derome för mittbacken Johanna Svensson?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden