Mitt i Botkyrka

Krönika: Nu säger vi upp oss

- Per Börjel Tullingepa­rtiet

Den 27 februari web-publicerad­es en intervju med Botkyrka- M: s avgående gruppledar­e Jimmy Baker där han menar att den Rödgröna majoritete­n kommer att försvinna efter valet i höst. Den olika synen på SD inom Alliansen kan dock komma att sätta käppar i hjulet för maktskifte.

Men Alliansen i Botkyrka kommer inte bara vara beroende av SD om de vill ta makten utan även av TuP. Och vår ståndpunkt är mycket enkel och sammanfatt­as i vårt förslag till budget/flerårspla­n för Botkyrka 2018-2022.

Tullinge egen kommun är för oss den mest prioritera­de upp- giften. Vi är stärkta av resultatet i folkomröst­ningen och vårt arbete är därför fortsatt fokuserat på kommundeln­ingsfrågan. Vi kommer därför fortsätta driva frågan om Tullinge egen kommun intill dess det blir verklighet!

Vi kommer utnyttja varje förändring av det politiska landskapet nationellt och kommunalt efter valet 2018 för att på nytt lyfta frågan om kommundeln­ing. Tullingepa­rtiet kommer aldrig ge upp kampen för Tullinge egen kommun!

Tullinges väljare ska veta att TuP inte är låst till ett block utan kommer att vara beredda att söka alla samarbeten som leder mot egen kommun och avvisa alla andra samarbeten.

Tullinges väljare ska veta att TuP inte kommer att utesluta några partier utan strikt se på konkreta förslag vi ställs inför. Tullinges väljare ska veta att en röst på TuP alltid är en röst för Tullinge egen kommun!

 ??  ??
 ??  ?? SÖKER SAMARBETE. Tullinges väljare ska veta att TuP inte är låst till ett block, skriver Per Börjel (TuP).
SÖKER SAMARBETE. Tullinges väljare ska veta att TuP inte är låst till ett block, skriver Per Börjel (TuP).

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden