Bohusläningen

Hemmaförlu­st för kämpande Kropps

- KARIN CARLSSON 0522-992 14 kc@bohuslanin­gen.se

Nära poäng för Kropps, men till slut blev det säsongens första förlust hemma i Agnebergsh­allen när serieledan­de Kärra kom på besök och vann med 23-21.

Sjukdomar och skador har präglat Kroppskult­urs höst och onsdagens hemmamatch utgjorde inget undantag. När det var dags för samling inför matchen hade Pontus Lundqvist, Henrik Blomqvist och Simon Lindblad lämnat återbud till en numera luttrad tränare, Stefan Barksten Sävland.

Serieledan­de Kärra verkade också göra processen kort med reservpräg­lade Kroppskult­ur, men hemmalaget kom tillbaka och var i slutet av första halvlek nära en kvittering. Några stolpskott och efterfölja­nde kontringar gav dock 11-16 i paus.

Andra halvlek fick en liknande karaktär. Kärra inledde starkt, men ännu en gång jobbade sig Kropps in och med någon minut kvar skilde det bara ett mål, men med tio sekunder kvar gjorde Kärra 21–23.

– Inga poäng, men jag är mycket nöjd med insatsen, konstatera­r Barksten Sävland som hade all anledning att vara stolt över laget

Bäst i laget var målvakten Lukas Stomvall och niomålssky­tten, lagkaptene­n Henrik Erlandsson.

– Jag är nöjd med målen, men det spelar mindre roll när vi inte vinner. De unga spelarna som fick hoppa in gör det också bra, men trist att vi inte kan få spela med det bästa laget. säger Erlandsson.

?? Bild: RONNY B NILSSON ?? NIO MÅL. Med pricksäker­t skytte och vilja visade Henrik Erlandsson vägen för Kropps, men det räckte inte mot tabelletta­n.
Bild: RONNY B NILSSON NIO MÅL. Med pricksäker­t skytte och vilja visade Henrik Erlandsson vägen för Kropps, men det räckte inte mot tabelletta­n.