Times of Suriname

Bayern en Liverpool bereiken akkoord over Thiago

-

VOETBAL - Thiago Alcântara gaat Bayern München inruilen voor Liverpool, zo claimt The Athletic. De clubs hebben een akkoord bereikt over een transferso­m van dertig miljoen euro. Deze week kwam de transfer in een stroomvers­nelling, omdat Bayern de deal graag wil afronden voor de start van de Bundesliga. Vrijdag opent der Rekordmeis­ter het seizoen met een thuiswedst­rijd tegen Schalke 04.

Liverpool en Bayern zijn al geruime tijd in gesprek over een overstap van Thiago, maar nu zouden de clubs overeenste­mming hebben bereikt. Ook andere Engelse media zoals de BBC melden dat een deal nabij is. Thiago werd de laatste tijd ook in verband gebracht met onder meer Barcelona, maar opteert nu dus voor een dienstverb­and bij Liverpool.

De 29-jarige Spanjaard heeft achter de schermen bij Bayern meerdere keren aangegeven, dat hij toe was aan een nieuw avontuur. Liverpool bood in eerste instantie twintig miljoen, maar Bayern eiste meer geld voor de routinier die nog een jaar vastligt. Manchester

United had ook nog even contact met de entourage van Thiago, maar heeft nooit een aanbieding neergelegd bij Bayern.

Het is onbekend wat de komst van Thiago betekent voor Georginio Wijnaldum. De Oranje-internatio­nal wordt hevig gelinkt aan Barcelona, maar vooralsnog ligt hij nog een seizoen vast bij de Engelse grootmacht. Naar verluidt steggelen de middenveld­er en Liverpool bij de contracton­derhandeli­ngen over onder meer de duur van de verbinteni­s. (VP)

VOETBAL - Jürgen Klopp vindt het onbegrijpe­lijk dat hij als manager van Liverpool wekelijks de vraag krijgt wat hij na zijn periode bij Liverpool gaat doen. Dat vertelt hij in een interview op YouTube. Bij zijn collegatra­iners wordt die vraag zelden

 ??  ?? Bayern München en Liverpool hebben overeenste­mming bereikt over de transfer van Thiago Alcântara. (Foto: AD)
Bayern München en Liverpool hebben overeenste­mming bereikt over de transfer van Thiago Alcântara. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname