Times of Suriname

Napoli gaat akkoord met vraagprijs PSV

-

VOETBAL - Napoli is volgens La Gazzetta dello Sport alsnog bereid om vijftig miljoen euro neer te leggen voor Hirving Lozano. De lokale krant Cronache di Napoli wist zondag nog te melden dat voorzitter Aurelio de Laurentiis de door PSV gestelde transferso­m te gortig vindt. De Napoli-preses heeft zich echter bedacht en wil toch zakendoen, desnoods in een constructi­e van veertig miljoen euro plus tien miljoen aan bonussen.

Lozano staat er naar verluidt goed op bij trainer Carlo Ancelotti, die de 23-jarige vleugelaan­valler graag naar zijn club wil halen. De Mexicaans internatio­nal is op zijn beurt ook gecharmeer­d van de nummer twee van de Serie A, dat voor hem een vijfjarig contract heeft klaarligge­n. De Mexicaans internatio­nal kan in Italië een jaarsalari­s van om en nabij de 2,5 miljoen euro tegemoetzi­en. Napoli hoopt dat zaakwaarne­mer Mino Raiola een bemiddelen­de rol kan spelen in de onderhande­lingen met PSV. De Eindhovena­ren legden in 2017 acht miljoen euro neer voor de van Pachuca afkomstige aanvaller, die nog tot medio 2023 vastligt. Lozano groeide al snel uit tot een vaste waarde in de aanvalslin­ie van PSV en stond in zijn eerste seizoen al gelijk met de kampioenss­chaal in zijn handen. In de afgelopen voetbaljaa­rgang kwam de door Napoli begeerde speler tot 21 doelpunten en 9 assists in 40 officiële optredens.

Napoli is overigens niet alleen bezig met Lozano. Sportief directeur Cristiano Giuntoli kijkt ook met bovenmatig­e interesse naar Eljif Elmas, een negentienj­arige middenveld­er die nog tot medio 2022 onder contract staat bij Fenerbahçe. Agustín Almendra, een eveneens negentienj­arige middenveld­er, mag zich ook verheugen op belangstel­ling van de Italianen. Het ligt in de lijn der verwachtin­gen dat er binnenkort een bod wordt neergelegd bij Boca Juniors, zijn huidige werkgever. (VP)

 ??  ?? Napoli is bereid 50 miljoen euro te betalen voor Hirving Lozano, de spits van PSV.
(Foto: Nusport)
Napoli is bereid 50 miljoen euro te betalen voor Hirving Lozano, de spits van PSV. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname