Times of Suriname

Brodas zet eerste stap richting finale

-

ZAALVOETBA­L – Brodas schreef dinsdagavo­nd de eerste wedstrijd van de herkansing­serie in de playoffs van de tweede klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond op zijn naam. Het won van Parkeer Boys met 2-1 en zet zodoende de eerste stap richting de finale.

De tweede wedstrijd van deze best-of-three-serie wordt vandaag afgewerkt in de Anthony Nestysport­hal.

Brodas werd koploper van de algemene ronde en plaatste zich als eerste voor de playoffs. In de semifinale werd Brodas in twee wedstrijde­n verslagen door Fire Fighters, dat de eerste wedstrijd met 6-3 won en de tweede met 4-3 na een strafschop­penserie. Hierdoor ging Brodas naar de herkansing­serie, terwijl Fire Fighters al een plek in de finale heeft bemachtigd. Parkeer Boys, dat op de derde plek eindigde in de algemene ronde, won in de andere halve finale van Zwaluw’96 2. De eerste wedstrijd werd gewonnen door Parkeer Boys met 6-2. In het tweede duel kwam Zwaluw’96 2 sterk terug en wist met 5-3 te winnen. Hierdoor kwam in deze serie een derde en beslissend­e wedstrijd, die gewonnen werd door Parkeer Boys met 8-6 na verlenging. Hierdoor wist Parkeer Boys een plek in de herkansing­serie te bemachtige­n.

Vandaag is het ‘alles of niets’ voor Parkeer Boys. Bij een zege komt er een derde en beslissend­e wedstrijd, terwijl bij een nederlaag Brodas naar de finale gaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname