Times of Suriname

Zieke Rita Ora zegt optreden af

-

Rita Ora heeft zaterdagav­ond haar optreden in de Britse plaats Bristol een paar uur van tevoren afgezegd. De 27-jarige zangeres deed dit naar eigen zeggen op doktersadv­ies, maar niet al haar fans hadden medelijden met haar.

“Ik ben er kapot van dat ik jullie moet laten weten dat ik op medisch advies mijn show van vanavond moet verzetten”, zegt Rita op Op Twitter biedt Ora haar excuses nogmaals aan. “Mijn artsen zeggen dat het een risico is en hebben mij geadviseer­d om te rusten”, verklaart de zangeres. “Dit is zo irritant en er is niets ergers dan het afzeggen van een show. Ik haat het, ik heb er absoluut een hekel aan. Maar soms moet je op jezelf letten en dat doe ik nu.”

Veel fans reageren echter kritisch op de schijnbaar verkouden Rita. Op vrijdagavo­nd postte de Girlsster namelijk nog een foto op Instagram van een avondje stappen in Londen. Een aantal van Rita’s volgers menen dat ze gewoon te diep in het glaasje heeft gekeken en daarom niet in staat is op te treden. Een woordvoerd­er van Ora ontkent overigens tegenover Mirror dat de zangeres die avond is gaan stappen. Andere fans zijn woest omdat Rita zo kort van tevoren heeft afgezegd en de show heeft verzet naar volgende week dinsdag. Veel concertgan­gers melden dat ze helemaal niet aanwezig kunnen zijn op een doordeweek­se dag.

Het is te hopen dat de Britse zich snel beter voelt. Ora moet namelijk dinsdag optreden in de Melkweg in Amsterdam.

(De Telegraaf/Foto:Mirror)

 ??  ?? Instagram.
Instagram.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname