Times of Suriname

0HVVL ZLO QRJ HQNHOH VHL]RHQHQ PHH

- Lionel Messi weet niet hoeveel seizoenen hij nog door kan als voetballer. De dertigjari­ge ster van Barcelona heeft geen traject uitgestipp­eld. (Foto: Goal)

92E7%A/ /ionel Messi weet niet hoeveel seizoenen hij nog door kan als voetEal ler. De dertigjari­ge ster van %arcelona heeIt geen traject uitgestipp­eld zolang hij zich goed voelt, wil de Argentijn Elijven voetEallen. “+oeveel jaar ik nog te gaan heE" Dat is de meest ingewikkel­de vraag die er is´, stelt Messi in het magazine van voetEalEon­d 5)E).

“,k heE geen idee´, maakt de aanvaller duidelijk. Messi is Eezig aan zijn veertiende sei zoen in dienst van %arcelona hij was in al die jaren goed voor competitie­duels en 3 doelpunten. “+opelijk kan ik nog een paar seizoe nen mee. ,edere dag groeit mijn verlangen als voetEal ler. Er zijn nog veel dingen die ik wil Eereiken ik wil meer prijzen pakken en meer scoren. ,k voel me op dit mo ment erg goed en ik weet niet wanneer ik stop als voetEaller. Misschien is het wat voorEa rig om daar nu al aan te den ken, hoewel ik weet dat de dag ooit zal komen.´

Messi, die %arcelona za terdag een punt Eezorgde met een laat doelpunt tegen Sevilla 2 2 , stevent dit sei zoen met zijn cluE aI op de landstitel. %arcelona heeIt een grote voorsprong op Eela gers Atlptico Madrid en 5eal Madrid, maar volgens Messi is /a/iga geen saaie competi tie. “,k denk niet dat de com petitie aan twee oI drie teams toeEehoort. 1atuurlijk doen wij en 5eal Madrid ieder jaar mee om de titel, maar Atlptico Madrid werd een paar seizoe nen geleden kampioen. ,eder jaar strijden meerdere ploe gen om het kampioensc­hap en de Europese plekken.´ (VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname