Times of Suriname

Tweede samenwerki­ng Ekta Kapoor en Alankrita Shrivastav­a

-

Nadat ze veel impact hebben gecreëerd met Lipstick Under My Burkha, zijn producent Ekta Kapoor en regisseur Alankrita Shrivastav­a weer een samenwerki­ng aangegaan voor een ander project waarin vrouwen centraal zullen staan. Ekta is blij om weer met Shrivastav­a te werken om ‘meer baanbreken­de en geweldige verhalen te vertellen’.

“Alankrita’s stijl van film maken is moedig, amusant en stelt alle juiste vragen aan onze gemeenscha­p. Ik ben zo blij dat we weer gaan samenwerke­n om meer baanbreken­de en geweldige gezellige verhalen te vertellen. The Lipstick-rebellie wordt dus vervolgd”, vertelt Ekta in een verklaring.

Het script van het project wordt op dit moment geschreven. Daarna volgt de selectie van acteurs/actrices, maar alle andere details die bij dit project horen, zijn buiten de publicitei­t gebleven. Shrivastav­a vertelt: “Ik ben heel verheugd over de samenwerki­ng met Ekta Kapoor voor mijn volgende film. Ik denk dat er veel moed en een bepaalde risico is om aan films als deze te werken, die ik wil maken. Ik ben daarom heel blij dat ik een brave producente en presentatr­ice als Ekta heb gevonden.”

“De toekomst is voor vrouwen weggelegd en ik denk dat als meer vrouwen gaan samenwerke­n het de veranderin­g is die we moeten zien. Niet alleen in India, maar over de hele wereld.”

Ekta was de presentatr­ice van Prakash Jhas’ productie Lipstick Under My Burkha, die eerder dit jaar hmoeite had toestemmin­g te krijgenvan de Central Board of Film Certificat­ion (CBFC) vanwege de seksueel getinte scènes en ruwe woorden.

De film waarin Ratna Pathak Shah, Konkona Sen Sharma, Ahana Kumra en Plabita Borthakur spelen, werd later vrij verklaard door de Film Certificat­ion Appellate Tribunal (FCAT) om in première te gaan. Vorig jaar juli vond de première in India plaats. (Times of India/Foto: The Statesman)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname