Times of Suriname

5LEpU\ GHQNW QRJ QLHW DDQ VWRSSHQ

-

VOETBAL - )ranck Ribpr\ staat sinds 2007 onder contract bij Ba\ern 0nchen, dat hem destijds overnam van Ol\mpiTue 0arseille. 'e )ranse vleugelaan­valler is in het bezit van een aflopende verbinteni­s en speelt dit seizoen, mede door blessures, niet meer wekelijks in de basiself bij der Rekordmeis­ter. 'esondanks is Ribpr\ er zelf van overtuigd dat hij nog altijd van waarde is voor Ba\ern.

“In april word ik 35 jaar oud. 0aar het is waanzinnig hoe goed ik kan voetballen, wanneer ik helemaal fit ben. En dat is voor mij belangrijk´, zegt Ribpr\ in gesprek met BILD. “Ik werk ook in mijn vrije tijd veel aan mijn fitheid´. Een fitnessrui­mte, een zwembad ik heb alles thuis. 'aardoor kan ik in alle rust en volledig geconcentr­eerd aan mijn herstel werken.´ “Ik heb zowel bij Ba\ern als thuis hard gewerkt. 'at is de reden dat ik nu weer op een goed niveau ben teruggekom­en´, vervolgt de vleugenaan­valler. ;avi +ernindez vroeg Ribpr\ onlangs om na dit seizoen naar Al-Sadd in 4atar te komen, maar de )ransman heeft nog geen besluit genomen over zijn toekomst. “;avi is een grote speler, die bij Barcelona ongeloofli­jke dingen heeft laten zien.´

“Ik ben blij dat hij goed over mij spreekt. +ij kent ook mijn situatie, maar ik voel me goed bij Ba\ern. :e zullen wel zien wat er in de komende maanden gaat gebeuren´, besluit Ribpr\, die dit seizoen tot dusver veertien wedstrijde­n speelde, waarin hij voor ppn doelpunt en ppn assist zorgde. Gedurende zijn periode bij Ba\ern 0nchen kwam hij voorlopig tot 367 duels, waarin hij 112 keer scoorde en 174 keer als aangever fungeerde.

(VI)

 ??  ?? Franck Ribéry (l) wordt in april 35 jaar oud, maar de aanvaller van Bayern München denkt nog niet aan stoppen. (Foto: Goal)
Franck Ribéry (l) wordt in april 35 jaar oud, maar de aanvaller van Bayern München denkt nog niet aan stoppen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname