Times of Suriname

2QVFKXOGLJ­H PDQ YHUZDUG PHW SV\FKLDWULVFK SDWLsQW

-

(en $merikaan Xit 3enns\lvania heeIt een aan klacht inJediend teJen de politie en de plaatseliM­ke hXisartsen­post. +iM Zerd on lanJs opJepakt en daarbiM Je inMecteerd met een kalmerend middel. (n dat terZiMl hiM helemaal niets verkeerd had Jedaan.

Wat bleek niet de Ma riJe (XJene WriJht Xit Meadville, maar een ps\ chisch ]ieke naamJenoot had dreiJement­en JeXit teJen de hXisartsen­post. $lleen had de politie dat niet door. 'ie stXXrde tZee aJenten en een medeZerker van een ps\ chiatrisch ]iekenhXis naar het hXis van de onschXldiJ­e (XJene WriJht.

7oen WriJht teJenover de aJenten ontkende ook maar iets met de ]aak te maken te hebben, Zerd hiM door hen naar de Jrond JeZerkt en meeJenomen naar het po litiebXrea­X. 2ok daar Zerd WriJhts identiteit niet Jecon troleerd.

3as toen ]iMn dochter ]ich meldde biM de politie kZam het piMnliMke misverstan­d aan het licht. WriJht bevond ]ich ten tiMde van de dreiJement­en niet eens in de bXXrt van de hXisartsen­post.

=oZel de politie als de hXis artsenpost heeIt e[cXses Je maakt aan WriJht, maar die diende alsnoJ een aanklacht in, meldt de

+iM ]eJt dat ]iMn bXrJerrech­ten ]iMn Jeschon den en Zil dat beide partiMen Zorden vervolJd voor onder andere mishandeli­nJ. 'e Jemeente, verantZoor­deliMk voor de politie, Zil niet rea Jeren teJenover de

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname