Times of Suriname

6aiI $li .han VSeelt miVVFhien negatieYer rol in

-

Kangna Ranaut heeft onmetelijk succes verkregen als Tanu met Aanand L. Rais’ Tanu

(2011). Ze heeft die rol ook gespeeld in het vervolg Tanu Weds Manu

(2015), maar er wordt nu vermeld dat Rai niet erg blij is om weer met haar te werken, en ze zal waarschijn­lijk die rol niet meer spelen, als er een ander deel uitkomt.

Rai is niet begaan met een derde deel, en is ook niet zeker als Ranaut weer in deze film zal spelen. Rai vertelt: “We hebben nog geen verhaal voor het volgende deel van de Tanu

Als we op een verhaal komen dat goed genoeg is, zullen we een volgend deel maken. We gaan alleen acteurs en actrices voor deze film zoeken wanneer het script af is. Dit zal ook gebeuren conform de eisen van het script.” Ondertusse­n regisseert Rai, Shah Rukh Khan, Katrina Kaif, en Anushka Sharma in zijn veel besproken film, die in

december moet uitkomen. Als we het nieuws mogen geloven, zal Saif Ali Khan een negatieve rol spelen in de volgende film die Gaurav K Chawla zal regisseren getiteld Baazaar. In deze film zal Rohan Mehra ook spelen en hiermee zijn acteerdebu­ut maken. Khan zal de rol van een leider van een onderwerel­dbende van Mumbai weer op zich nemen. De acteur heeft dat deel van de film al opgenomen. “Saif en Rohan zijn gespot toen ze in snel tempo een paar scènes aan het afronden waren, voordat ze op vakantie gingen. Dit deel was een korte van drie dagen maar, wat nogal een record is.”

De film Baazaar die waarschijn­lijk is geïnspiree­rd door Martin Scorses’s The Wolf of Wall Street, moet later dit jaar uitkomen. In deze film zal Chitrangda Singh ook een centrale rol spelen. (BizAsia/Foto: DNA India)

 ??  ?? Weds Manu
Returns
Weds Manu-serie.
Weds Manu Returns Weds Manu-serie.
 ??  ?? Zero (BizAsia/Foto: Mari Duniya)
Zero (BizAsia/Foto: Mari Duniya)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname