Times of Suriname

/LH OHJW EHVODJ RS ZLVVHOWURI­HH

-

7$)(/7(11I6 Maurice /ie heeIt donderdag in het 7elesurgeE­ouw Eeslag kun nen leggen op de zevende editie van de 5amon 7jon .ie 6im wisseltroI­ee geor ganiseerd door de 6urinaamse 7aIeltenni­s %ond 677% . /ie heeIt voor de derde keer Eeslag kunnen leggen op dit kampioensc­hap en heeIt hiermee $desh -awahir ont troond die Eij de vorige twee edities als winnaar uit de Eus kwam.

VijItien deelnemers gaven zich op voor dit toernooi veertien heren en een dame. 6hariIa +ooghart was de eni ge dame maar zij heeIt het niet ver kunnen schoppen. De deelnemers werden verdeeld in vier poules en -awahir /ie Ishwar 6ookoonsin­gh 6teven 3eng Desire +ooghart 5oel /ie .unsh Moolchanda­ni en .ono $Eas gingen over naar de knock outIase. -awahir versloeg +ooghart terwijl /ie van 3eng won. 6ookoonsin­gh won van 5oel /ie en Moolchanda­ni ver loeg $Eas waardoor /ie in de halve finale speelde tegen -awahir en Moolchanda­ni te gen 6ookoonsin­gh.

/ie versloeg -awahir met

terwijl 6ookoonsin­gh ook met te sterk was voor Moolchanda­ni. In de finale keek /ie tegen een achterstan­d van aan. 6ookoonsin­gh won de eerste set met en de tweede met . +ij kon echter geen set meer pakken want /ie kwam sterk terug en pakte de drie overige sets

en . Doordat /ie dit toernooi voor de der de keer won en

mag hij de wisseltroI­ee meenemen naar huis.

Deze kampioensc­happen zijn gehouden in het aIgelopen jaar. De senioren kampioen schappen zijn in het jaar vernoemd naar de oud voor zitter 5amon 7jon .ie 6im die tevens in het zelIde jaar Eenoemd werd tot erevoorzit ter van de 677%. VanaI dat jaar had hij een wisseltroI­ee ter Eeschikkin­g gesteld die een deelnemer die drie keer kampioen was geworden mocht heEEen.

 ??  ?? DE VIER fiNALISTEN EN DE SCHEIDENDE VOORZITTER DESIRE HOOGHART. (FOTO: STTB)
DE VIER fiNALISTEN EN DE SCHEIDENDE VOORZITTER DESIRE HOOGHART. (FOTO: STTB)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname