Times of Suriname

30 defecte straatlamp­en in Marowijne project

-

PARAMARIBO- De districtsc­ommissaris van Paramaribo-Noordoost had de burgers van Marowijne project en Flora opgeroepen om aan te geven of er bij hun in de buurt defecte lampen zijn bij de lantaarnpa­len. In Marowijne project alleen zijn er ongeveer 30 lampen, die vervangen moeten worden.

Dit zegt de ressortlei­der Irene Watson- Panka van het ressort Beekhuizen in gesprek met de Times of Suriname.

De ressortlei­der geeft aan dat zij slechts het administra­tief gedeelte heeft gedaan, waarna de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) het technische gedeelte zal doen. Watson-Panka geeft aan te hopen dat de EBS heel snel een aanvang zal maken met het vervangen van de lampen, gezien er over een week gestart zal worden met de verkoop van vuurwerk. “Het kan heel gevaarlijk zijn, omdat er in bepaalde straten helemaal geen straatverl­ichting is”, aldus Watson-Panka. De ressortlei­der geeft aan dat de EBS in het gebied Abrabroki bezig is om de straatverl­ichting te vernieuwen, waardoor zij gelijk de wijk flora en omgeving hebben meegenomen, omdat die ook vallen onder het ressort Beekhuizen.

Van het gebied Flora kon de ressortlei­der echter niet aangeven om hoeveel lampen het gaat, omdat ze geen melding heeft ontvangen. Ze geeft aan dat de bestuursam­btenaren in de avonduren zelf op pad zullen gaan om te kijken hoeveel lampen niet aangaan, waarna zij de lijsten zal opsturen naar de dc, die het op zijn beurt zal doorsturen naar de EBS.

WI

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname