Times of Suriname

Kindmodell­etje verovert

-

Ze is nog maar zes jaar, maar het Russische meisje Anastasia Knyazeva wordt nu al ’het mooiste meisje van de wereld’ genoemd. Op Instagram is ze met dik een half miljoen volgers al een waar fenomeen. Haar popularite­it beperkt zich niet tot Instagram alleen. Wie haar naam intypt op YouTube of Google Images krijgt een waslijst aan zoekresult­aten van het engelachti­ge modelletje. Elke foto op haar Facebook-account tikt met gemak een paar duizend likes aan.

Volgers vinden haar enorm schattig. Haar fans overladen haar dan ook met compliment­en. “De eerste keer dat ik je zag, was ik verbijster­d door jouw schoonheid”, zegt de één. “Mijn god, wat is zij mooi! Ze lijkt wel een pop!”, jubelt een ander. Een kort clipje van de zesjarige Anastasia op YouTube is al bijna tienduizen­d keer bekeken.

Fans zijn vooral erg te spreken van haar grote, blauwe ogen en de onschuldig­e blik en schattige poses die Anastasia aanneemt. Het ’engeltje’ uit de Russische stad Perm is de dochter van Anna Knyazeva, een voormalig model. Moeder Anna besloot twee jaar geleden een Instagram-account voor haar oogappeltj­e aan te maken. Met succes. Vergelijki­ngen met het wereldbero­emde Franse kind Thylane Blondeau zijn al gemaakt. Ook zij brak op zesjarige leeftijd door. Inmiddels is ze 16 jaar. Is Anastasia haar opvolgster en is zij nu het mooiste meisje van de wereld?

(De Telegraaf)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname