Times of Suriname

2UWRQ QHHPW UHYDQFKH

-

WWE – Randy Orton kreeg zijn revanche door Sami Zayn een les te leren tijdens Smackdown Live. Dinsdag won hij van Zayn en kreeg hulp van Shinsuke Nakamura voor de Tag Team wedstrijd tegen Zayn en Kevin Owens tijdens de Clash of Champions. Owens en Zayn openden Smackdown Live door aan te geven, dat ze vorige week de regels niet hebben verbroken. Commission­er Shane McMahon had gezegd dat Zayn in de wedstrijd tussen Owens en Orton niet in en nabij de ring mocht komen. Tijdens de wedstrijd van vorige week verscheen Zayn toch en sloeg Orton ook, hoewel dat op de entreetrap was. Hierdoor had Zayn de regel van McMahon niet verbroken. Zayn en Owens waren zo blij met hun slimme zet, dat Zayn de hele gebeurteni­s van vorige week herhaalde en kwam tot waar hij volgens de regel mocht.

Maar Orton sloeg toe door Owens een RKO te geven. Zayn wilde vluchten, maar toen verscheen Mc Mohan en kondigde aan dat Zayn later op de avond het zal opnemen tegen Orton, terwijl Owens zal worden geboeid aan het ringtouw. En verder dat Zayn en Owens tijdens Clash of Champions het zullen opnemen tegen Orton en iemand die hij zelf mag kiezen. Owens was het duidelijk niet eens met de beslissing en ging naar General manager Daniel Bryan om zijn grieven kenbaar te maken, maar zaken verergerde­n juist. Bryan gaf aan dat tijdens de Tag Team-wedstrijd tussen de Clash of Champions Mc Mahon de gastscheid­srechter gaat zijn en dat bij verlies, Owens en Zayn ontslagen zullen worden. In de wedstrijd tussen Zayn en Orton deed Zayn er alles aan om zich te verschuile­n achter de rug van Owens, die geboeid was aan het ringtouw. Maar het gelukte Zayn niet en Orton heeft hem flink geslagen. Zo werd Zayn tot twee keer toe op de commentato­rentafel gegooid. Hierna aarzelde Orton even en Zayn trok daar profijt uit. Hij sloeg Orton naar de grond en pakte een knijptang om de boei te knippen. Maar Orton greep tijdig in en voorkwam dit, hoewel de knijptang vlak voor de voeten van Owens viel. Owens nam die op, bevrijde zich en viel Orton direct aan. Zayn ging hierna voor de trap, maar miste, waarna Orton hem probeerde op te rollen voor de 3-pin. Hierna konden Owens en Zayn Orton aanvallen, maar Nakamura verscheen en schoot Orton te hulp. Die twee worstelaar­s sloegen Owens en Zayn naar de grond. Ziggler wordt gezien als een van de beste worstelaar­s binnen WWE. In 2012 won hij op Money in the Bank de ladder match en kwam zo in het bezit van een koffer voor een World Heavyweigh­t Championsh­ip match. In een aflevering van Raw op 8 april 2013 diende Ziggler de koffer in en veroverde het WWE World Heavyweigh­t Championsh­ip van Alberto Del Rio. Een paar weken later liep hij hersenschu­dding op en werd tijdelijk inactief, maar begin juni 2013 maakte hij zijn rentree. Op Payback moest hij de titel afstaan aan Alberto Del Rio. Op 14 december 2014 won Ziggler voor de vierde keer het Interconti­nental Championsh­ip door Luke Harper op TLC te verslaan.

Hij werd op 19 juli 2016 verwezen naar Samckdown Live voor de nieuwe ‘era’ van WWE. Op 26 juli 2016 won hij de match om kans te maken op de titel tegen Dean Ambrose op Summerslam 2016, maar hij verloor deze. Daarna kreeg hij kans om opnieuw de uitdager te kunnen zijn van Dean om de titel, maar hij won niet van AJ Styles in de aflevering van SmackDown na SummerSlam. Zo was hij niet de uitdager van Dean voor Backlash 2016. Op 11 september 2016 tijdens Backlash verloor hij van The Miz, in een wedstrijd om het WWE Interconti­nental Championsh­ip.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname