Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1534

2002

Politiek

1790

2009

Wetenschap en technologi­e 1877

1884

- Spanjaarde­n stichten de stad Quito in Ecuador.

- Een grote stroomstor­ing legt in Rotterdam heel het openbare leven stil.

- Het Amerikaans Congres verhuist van New York naar Philadelph­ia in Pennsylvan­ia. - Evo Morales wordt met ruime meerderhei­d herkozen als president van Bolivia.

- Thomas Edison maakt de eerste geluidsopn­ame. - Het Washington Monument is voltooid. Richard Peter Stanislav Krajicek (Rotterdam, 6 december 1971) is een Nederlands voormalige tennisspel­er van Tsjechisch­e afkomst. In 1996 won hij de Wimbledon-titel in het enkelspel, wat wordt beschouwd als de meest prestigieu­ze titel in het tennis. Dit is het beste resultaat van een Nederlands­e tennisser tot op heden. Krajicek is sinds 7 juli 1999 getrouwd met voormalig fotomodel en schrijfste­r Daphne Deckers (1968), woont in Muiderberg en heeft twee kinderen. Na zijn afscheid van tennis werd Krajicek directeur van het ABN AMRO-indoortoer­nooi in zijn geboortepl­aats Rotterdam.

Sarah Rafferty (6 december 1972) is een Amerikaans­e actrice. Ze maakte haar filmdebuut in Hierna volgden rollen in de series: en

Ze heeft ook in televisief­ilms gespeeld zoals:

en Ze is ook bekend om haar rol in de serie Rafferty is sinds 2001 getrouwd met Aleksanter­i Olli-Pekka Seppälä, met wie zij twee kinderen heeft.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname